LIDL katalog - Svi katalozi i akcije

Trenutačni Lidl akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Lidl

Aktualni katalog

06.04. - 11.04.2020

Pregled letka Obavijest za kupce trgovine Lidl vrijedi od 24.03.2020

Obavijest za kupce

24.03. - 18.04.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Lidl vrijedi od 13.04.2020
NOVO

Aktualni katalog

13.04. - 18.04.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Lidl vrijedi od 30.03.2020

Aktualni katalog

30.03. - 05.04.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Lidl vrijedi od 23.03.2020

Aktualni katalog

23.03. - 29.03.2020

Aktualni katalog

16.03. - 22.03.2020

REKLAME

Aktualni katalog

09.03. - 15.03.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Lidl vrijedi od 02.03.2020

Aktualni katalog

02.03. - 08.03.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Lidl vrijedi od 24.02.2020

Aktualni katalog

24.02. - 01.03.2020

REKLAME

Lidl letak

Iskusnim kupcima i svima koji iole pažljivo prate tržište u segmentu prodaje prehrambene robe, Lidl lanac supermarketa jednostavno ne može biti nepoznanica. Činjenicu da popularnost i zapaženost od strane kupaca nikad ne dolazi bez velikog truda i ulaganja upravo Lidl najbolje dokazuje, dugi niz godina upornim radom i frenetičnim ritmom dobro osmišljenih promocija i popusta konstantno osvajajući pažnju novih znatiželjnika i opravdavajući vjernost starih mušterija. Ovakav ritam akcija i sniženja često konkurenciju ostavlja bez daha, pa nije čudo da se upravo Lidl nametnuo tržištu u kategoriji Prehrana, gdje smo ga prema njegovom asortimanu smjestili i na našoj stranici.

Uspješno kupovati u trgovinama Lidl znači biti u toku s posljednjim ponudama, pa se njihovo praćenje zdušno preporuča. U lepezi Lidl ponuda redovito ćete naći bar jedan aktualni tjedni Lidl katalog – neke od trenutnih su: „1001 delicija: veliki tjedan Orijenta“, „Okusi zavičaja“, „Tko danas kuha“ - čije važenje počinje 06.04.2020, a sam letak vrijedi 06.04.2020 - 11.04.2020. No, ovime Lidl avantura tek počinje! Da bi se u potpunosti iskoristilo sve pogodnosti koje nudi ova trgovina, ključno je redovito pratiti tjedne novosti Lidl ponuda i akcija: posjetivši web site lidl.hr bit ćete naprosto oduševljeni brojem i raznolikošću koje nudi online katalog Lidl ponude. Neke druge ponuđene akcije pak nemaju rok trajanja, nego važe do isteka zaliha (npr. „Destinacija biraj i uživaj“, „Detalji osvježavaju kuhinju“, „Sve za limenog ljubimca“, itd.).

Osim ovih ponuda, tu je i Lidl letak, koji se obično izdaje i u tiskanom i u digitalnom izdanju. Lidl letak obično je dostupan u dvije verzije – za važeći, i za nadolazeći tjedan. Međutim, pojam Lidl katalog može se shvatiti i u širem smislu: njime se može obuhvatiti i cjelokupna struktura Lidl ponude.  Lidlova tržnica, pekara i mesnica, sekcija mliječnih proizvoda, cvijeća, kozmetike, proizvoda za djecu, kao i specijalni izbor sladoleda ili ponude orijentirane na domaće proizvođače (hrvatska vina, „Okusi zavičaja“) konstantno mame kupce svih uzrasta i dubine džepa. Dolazeći u mnogobrojnim verzijama, online i offline, ograničeni na tjednu ponudu, kao i u verzijama bez definiranog trajanja; odnoseći se na tek neke sekcije proizvoda, ili pak garantirajući niže cijene i uštede, raspon i ritam ponuda koji nude, Lidl katalozi su nezaobilazni partner u kupovini u trgovinama Lidl. Nakon proučavanja tržišta, bez ustezanja možemo reći: Lidl katalozi zaista nemaju premca u konkurenciji!

Naš Aktualni katalog nudi uvijek ažuran izbor trenutno dostupnih popusta iz Lidl ponude, i pruža vam dodatni nivo sigurnosti ukoliko ste nešto propustili na službenoj web stranici trgovine (gdje ćete pronaći i obilje drugih korisnih informacija, od povijesti tvrtke pa do lokacija poslovnica, pretplate na newsletter i obavijesti o mogućnostima zaposlenja). No, ako ni tamo ne nađete traženo, cijenit ćete ponude sličnih trgovina kao što su Interspar, Kaufland, Konzum, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy. Pretplatom ćete izbjeći propuštanje bilo koje Lidl ponude; moguće je pretplatiti se na neograničen broj različitih ponuda , kako biste uvijek bili u toku s aktualnim popustima i akcijama. Naša je preporuka „LIDL katalog - Svi katalozi i akcije“; tu ćete uvijek naći savjete za povoljniju kupovinu, a uz preglednu dostupnost svih letaka na jednom mjestu, nikad nećete propustiti ono najbolje iz ponude.

Kratka povijest lanca trgovina Lidl

Danas globalni trgovački lanac s poslovnicama u brojnim zemljama Europe i svijeta, obilježavaju skromni početi. Oni sežu u tridesete godine 20. stoljeća, kad je u mjestu Schwaebischen osnovana tvrtka pod nazivom Lidl & Schwarz. Danas Schwarz grupacija uz Lidl obuhvaća i druge lance kao Kaufland i Handelshof, a već sam Lidl spada među 10 vodećih lanaca maloprodaje u svijetu. U Hrvatskoj Lidl otvara svojih prvih 13 trgovina 2006., a na domaćem tržištu prehrambenim proizvodima danas zauzima drugo mjesto, odmah nakon „Konzuma“.

REKLAME


REKLAME