KAUFLAND katalog | Akcija od 21.11.2019 + BLACK FRIDAY
6 dana 00:00:37
REKLAME

KAUFLAND katalog - Aktualni letci i akcije + CRNI PETAK 2019

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kaufland vrijedi od 21.11.2019

Aktualni katalog

21.11.2019 - 27.11.2019

Pregled letka Katalog vina trgovine Kaufland vrijedi od 13.11.2019

Katalog vina

od srijede 13.11.2019

REKLAME
REKLAME
Pregled letka Katalog igračaka trgovine Kaufland vrijedi od 14.11.2019

Katalog igračaka

14.11.2019 - 26.12.2019

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kaufland vrijedi od 14.11.2019

Aktualni katalog

14.11.2019 - 20.11.2019

KAUFLAND katalog

 

Nakon što je u osamdesetima započeo širenje istočnoeuropskim tržištima, „Kaufland“ kontinuirano dokazuje uspješnost svog poslovnog modela, a privlačnost duguje spretnom kombiniranju modela samoposluge i robne kuće, uz najširi asortiman domaćih i uvoznih prehrambenih proizvoda. Kad se širina ponude spoji s povoljnim cijenama i individualiziranim pristupom svakoj kategoriji kupca, uspjeh ne može izostati, pa sigurno ne čudi što je Kaufland, klasificiran u kategoriji Prehrana, danas jedan od najpopularnijih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Premda izbor robe na policama trgovina Kaufland nadmašuje većinu konkurentskih trgovačkih lanaca, Kaufland ne staje samo na bogatstvu i obilju ponude: put do srca kupaca pouzdano pronalazi Kaufland katalog Kaufland letak uvijek okrenut potrebama potrošača izlogom atraktivnih prilika. Redovno ažuriran, Kaufland katalog tako uvijek biva svjež, konstantno bivajući u toku s željama i potrebama kupaca, kako onih koji mu se ponovo vraćaju, tako i onih koji tek trebaju otkriti bogatstvo Kaufland akcija.  Njegovo posljednje izdanje vrijedi od 21.11.2019, dok mu je raspon trajanja 21.11.2019 - 27.11.2019.

Kao što je napomenuto, u Kaufland trgovinama teško se može dogoditi da vam uzmanjka izbora u izboru prehrane, a uz svakodnevnu opskrbu živežnim namirnicama, svaki će vam Kaufland hipermarket ponuditi i brojne dodatne kategorije proizvoda, koji možda ne spadaju striktno u glavni katalog Kaufland domene - prehranu - ali će dostupnošću, kvalitetom i cijenom zadovoljiti potrebe i ukus mnogih kupaca (npr. sekcija dječjih igračaka, potrošačke elektronike, opreme za bicikl, odjeće, knjiga i časopisa,itd.)

Tu su i ekskluzivni brandovi, među kojima je najprominentniji „K-classic“, svojevrsna garancija kvalitete. Kaufland akcija, opet, simbolizira dugogodišnjom praksom izgrađen i dokazan način interakcije s kupcima: ograničena u trajanju, svaka pojedina Kaufland akcija, kao „Taste Traveler“, „Kauflandova pivnica“, “Svi na piknik“ ili „Igraj i zabavi se“. Apsolutno svaka pojedina od ovih tematskih akcija čini mali, ali dovršeni svijet za sebe, pažljivo dizajniran kako bi potaknuo vašu maštu tematski osmišljenim promocijama, popustima i pogodnostima.

Tražite li informacije o radnom vremenu ili lokaciji određene podružnice, preporučujemo vam da svakako posjetite službenu web stranicu kaufland.hr. Na istom mjestu redovito su u ponudi i nove promocije; kako biste saznali najnovije, i ovdje vam u pomoć priskaču Kaufland katalozi. Osim toga,  na službenoj  stranici možete naći i sve druge pomoćne informacije – od mogućnosti zaposlenja do općih informacija o tvrtki i njenoj povijesti - a dostupna je i sekcija kulinarskih recepata.

Naša sekcija „KAUFLAND katalog - Aktualni letci i akcije + CRNI PETAK 2019“ donosi nenadmašne savjete za jeftiniju kupovinu! Sam postupak pretplate je jednostavan, a donosi vam više akcija i prilika, kao i mogućnost jednostavnog i ažurnog pregleda svih odabranih letaka kako nikad više ne biste propustili ni jednu kvalitetnu ponudu. Ako ste za sebe pronašli nešto u trgovini Kaufland, vjerojatno ćete biti zainteresirani i za druge ponuđače (lance trgovina) iz kategorije Interspar, Lidl, Konzum, Studenac, Tommy, Spar, Plodine.

 

Kratka povijest lanca Kaufland

Razvoj tvrtke započinje još u tridesetim godinama dvadesetog stoljeća, osnivanjem tvrtke „Lidl i Schwarz KG“. Rat je samo privremeno prekinuo razvoj, koji se dodatno ubrzava. Upravo u ovo vrijeme tvrtka preraste u maloprodajnog giganta, globalni lanac veletrgovina prehrambenim proizvodima  U Hrvatsku Kaufland dolazi 2001., a do danas otvoreno je već oko četrdesetak ovih hipermarketa.

Kaufland Black Friday 2019

Black Friday 2019 je stigao! Kaufland svake godine pouzdano stiže s novim popustima na velike Black Friday rasprodaje. Na našoj web stranici, pod imenom "Aktualni katalog", čeka vas najnoviji Kaufland katalog, s važenjem od 21.11.2019. Ne propustite maksimalno iskoristiti ovu priliku! Kaufland 2019 Black Friday popusti su stigli! Štedite kupujući s nama! Ako ste iščekivali ovaj naročiti praznik, pripremite se za kupnju uz provjeru najnovijih Black Friday letaka! Ovi popusti ne odnose se samo na "Prehrana" sekciju, već vrijede za cijeli raspon proizvoda dostupnih na našoj web stranici.

REKLAME


REKLAME