REKLAME

KAUFLAND katalog - Aktualni katalozi i akcije

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kaufland vrijedi od 10.10.2019

Aktualni katalog

10.10.2019 - 16.10.2019

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kaufland vrijedi od 03.10.2019

Aktualni katalog

03.10.2019 - 09.10.2019

REKLAME
Pregled letka Katalog trgovine Kaufland vrijedi od 26.09.2019

Katalog

26.09.2019 - 02.10.2019

Pregled letka Katalog trgovine Kaufland vrijedi od 19.09.2019

Katalog

19.09.2019 - 25.09.2019

KAUFLAND katalog

 

Nakon što je u osamdesetima započeo širenje istočnoeuropskim tržištima, „Kaufland“ kontinuirano dokazuje uspješnost svog poslovnog modela, a privlačnost duguje spretnom kombiniranju modela samoposluge i robne kuće, uz najširi asortiman domaćih i uvoznih prehrambenih proizvoda. Kad se širina ponude spoji s povoljnim cijenama i individualiziranim pristupom svakoj kategoriji kupca, uspjeh ne može izostati, pa sigurno ne čudi što je Kaufland, klasificiran u kategoriji Prehrana, danas jedan od najpopularnijih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Premda izbor robe na policama trgovina Kaufland nadmašuje većinu konkurentskih trgovačkih lanaca, Kaufland ne staje samo na bogatstvu i obilju ponude: put do srca kupaca pouzdano pronalazi Kaufland katalog Kaufland letak uvijek okrenut potrebama potrošača izlogom atraktivnih prilika. Redovno ažuriran, Kaufland katalog tako uvijek biva svjež, konstantno bivajući u toku s željama i potrebama kupaca, kako onih koji mu se ponovo vraćaju, tako i onih koji tek trebaju otkriti bogatstvo Kaufland akcija.  Njegovo posljednje izdanje vrijedi od 10.10.2019, dok mu je raspon trajanja 10.10.2019 - 16.10.2019.

Kao što je napomenuto, u Kaufland trgovinama teško se može dogoditi da vam uzmanjka izbora u izboru prehrane, a uz svakodnevnu opskrbu živežnim namirnicama, svaki će vam Kaufland hipermarket ponuditi i brojne dodatne kategorije proizvoda, koji možda ne spadaju striktno u glavni katalog Kaufland domene - prehranu - ali će dostupnošću, kvalitetom i cijenom zadovoljiti potrebe i ukus mnogih kupaca (npr. sekcija dječjih igračaka, potrošačke elektronike, opreme za bicikl, odjeće, knjiga i časopisa,itd.)

Tu su i ekskluzivni brandovi, među kojima je najprominentniji „K-classic“, svojevrsna garancija kvalitete. Kaufland akcija, opet, simbolizira dugogodišnjom praksom izgrađen i dokazan način interakcije s kupcima: ograničena u trajanju, svaka pojedina Kaufland akcija, kao „Taste Traveler“, „Kauflandova pivnica“, “Svi na piknik“ ili „Igraj i zabavi se“. Apsolutno svaka pojedina od ovih tematskih akcija čini mali, ali dovršeni svijet za sebe, pažljivo dizajniran kako bi potaknuo vašu maštu tematski osmišljenim promocijama, popustima i pogodnostima.

Tražite li informacije o radnom vremenu ili lokaciji određene podružnice, preporučujemo vam da svakako posjetite službenu web stranicu kaufland.hr. Na istom mjestu redovito su u ponudi i nove promocije; kako biste saznali najnovije, i ovdje vam u pomoć priskaču Kaufland katalozi. Osim toga,  na službenoj  stranici možete naći i sve druge pomoćne informacije – od mogućnosti zaposlenja do općih informacija o tvrtki i njenoj povijesti - a dostupna je i sekcija kulinarskih recepata.

Naša sekcija „KAUFLAND katalog - Aktualni katalozi i akcije“ donosi nenadmašne savjete za jeftiniju kupovinu! Sam postupak pretplate je jednostavan, a donosi vam više akcija i prilika, kao i mogućnost jednostavnog i ažurnog pregleda svih odabranih letaka kako nikad više ne biste propustili ni jednu kvalitetnu ponudu. Ako ste za sebe pronašli nešto u trgovini Kaufland, vjerojatno ćete biti zainteresirani i za druge ponuđače (lance trgovina) iz kategorije Interspar, Lidl, Konzum, Studenac, Tommy, Spar, Plodine.

 

Kratka povijest lanca Kaufland

Razvoj tvrtke započinje još u tridesetim godinama dvadesetog stoljeća, osnivanjem tvrtke „Lidl i Schwarz KG“. Rat je samo privremeno prekinuo razvoj, koji se dodatno ubrzava. Upravo u ovo vrijeme tvrtka preraste u maloprodajnog giganta, globalni lanac veletrgovina prehrambenim proizvodima  U Hrvatsku Kaufland dolazi 2001., a do danas otvoreno je već oko četrdesetak ovih hipermarketa.

REKLAME


REKLAME