TOMMY katalog - akcija ovaj tjedan

Trenutačni Tommy akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Tommy

Pregled letka Super ponuda - Domaćinstvo trgovine Tommy vrijedi od 24.09.2020

Super ponuda - Domaćinstvo

24.09. - 07.10.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tommy vrijedi od 01.10.2020

Aktualni katalog

01.10. - 07.10.2020

REKLAME
Pregled letka Super ponuda mesa, voća i povrća trgovine Tommy vrijedi od 24.09.2020

Super ponuda mesa, voća i povrća

24.09. - 30.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tommy vrijedi od 24.09.2020

Aktualni katalog

24.09. - 30.09.2020

Pregled letka Super ponuda trgovine Tommy vrijedi od 21.09.2020

Super ponuda

21.09. - 23.09.2020

Pregled letka Super ponuda mesa, voća i povrća trgovine Tommy vrijedi od 17.09.2020

Super ponuda mesa, voća i povrća

17.09. - 23.09.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tommy vrijedi od 17.09.2020

Aktualni katalog

17.09. - 23.09.2020

Pregled letka Super ponuda trgovine Tommy vrijedi od 14.09.2020

Super ponuda

14.09. - 16.09.2020

Pregled letka Super ponuda mesa, voća i povrća trgovine Tommy vrijedi od 10.09.2020

Super ponuda mesa, voća i povrća

10.09. - 16.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tommy vrijedi od 10.09.2020

Aktualni katalog

10.09. - 16.09.2020

REKLAME

TOMMY katalog novi

Tommy katalog

Činjenicu da se lanac trgovina Tommy nametnuo kao simbol kvalitete i bogatstva ponude na hrvatskom tržištu malo će tko više osporiti. Ovo nije teško provjeriti: zavirite li u najnoviji Tommy katalog ovdje, i vi ćete se lako uvjeriti zašto je Tommy sve više sinonim za kvalitetu i bogatstvo ponude i među hrvatskim kupcima u kategoriji Prehrana.

Stupanj svoje posvećenosti željama i potrebama kupaca Tommy dokazuje redovitošću promocija i raznolikošću svojih kataloga: uz Tommy katalog popusti dolaze u čak četiri različita izdanja, svakim od njih se približavajući pojedinoj kategoriji potrošača. Pored općeg kataloga, u mnoštvu Tommy akcija („Katalog akcijskih cijena“),  posebno se ističe brošura s ponudom mesa, voća i povrća („Super ponuda mesa, voća i povrća“),  kao i katalog s prigodnim popustima i pogodnostima za školarce („Sve za školu“). Leci kao što je „Super ponuda Zadar“ pak dokazuje da Tommy ne zaboravlja ni lokalne potrebe kupaca ni regionalne posebnosti. Uz nenametljivost i atraktivni dizajn, nimalo ne začuđuje što svaki Tommy novi katalog (čije najnovije izdanje važi od 01.10.2020, s trajanjem 01.10.2020 - 07.10.2020), bez muke pronalazi put do srca kupaca.

Za znatiželjne: o lancu trgovina Tommy

Kako u Tommy prodajnim centrima (organiziranim u markete, hipermarkete, maximarkete, i supermarkete), tako i na službenoj web stranici (tommy.hr), Tommy se uvijek isticao nad konkurencijom jasnoćom i preglednošću ponuđenog asortimana. Tommy izbor svojih ponuda nikad ne prepušta slučaju: svaka je Tommy akcija više od puke ponude za kupnju: ona je ujedno i alat za pomoć kupcima u pronalaženju vlastitog potrošačkog i životnog stila. Jer, jednom kada kupac otvori katalog Tommy, ušavši u magični svijet Tommy ponude, ubuduće si uzima za pravo očekivati za sebe samo najbolje. Atraktivni prehrambeni proizvodi po najnižim cijenama odjednom postaju pravilo, a Tommy katalog novi je i moderan način da se maksimalno skrati vrijeme od potrage do užitka u željenom artiklu.

Orijentacija na potrošače Tommy nikad nije želio ni imao potrebe skrivati; na službenoj web stranici tako se posebno ističe dnevno svježi asortiman voća i povrća (uz ribu, pekarske proizvode i gotova jela), naglašavajući pažljiv i selektivan pristup uz korištenje najviših standarda kvalitete. Dodatna garancija kvalitete i povezanosti sa svjetskim trendovima govori i prisutnost privatnih robnih marki koje trgovini Tommy osigurava ažurnost i privlačnost: Uistinu, konstantni niz Tommy akcija katalog je poznatih brendova kao što su „Marinero“, „Bellasana“, „Delicato“, „Bondi“, „Domax“, „Spectar“, „Primex“… 

Na već spomenutoj službenoj web stranici lako ćete pronaći sve informacije od mogućeg interesa i koristi: osim općih informacija o ponudama i sniženjima i izloga kataloga i letaka, privući će vam pažnju i sekcija vijesti, s informacijama o sponzorstvima, humanitarnom djelovanju Tommy trgovina (ne treba zaboraviti da se Tommy ponosi svojim društveno odgovornim modelom poslovanja), otvaranju novih trgovina, kao i nagradnim igrama u kojima je moguće osvojiti vrijedne nagrade. Dodatno, tu su i druge korisne sekcije, poput popisa poslovnica i podataka o radnom vremenu, informacija o mogućnostima zaposlenja i mogućnost kontakta s potrošačkim servisom preko posebnog on-line obrasca.

Kratka povijest trgovine Tommy

Trgovačko društvo Tommy osnovano je 1992. godine. Prilagođavajući se potrebama tržišta i uspješno izbjegavajući rizike, vješto drži korak s vremenom, pa je tako tvrtka danas potpuno u privatnom vlasništvu. Sve je ovo garancija stabilnosti, pa će Tommy nesumnjivo i u doglednom vremenu zadržati svoj položaj najveće tvrtke i poslodavca u južnoj Hrvatskoj (Dalmacija i Istra). Ne treba zaboraviti da prihod tvrtke Tommy smješta u TOP 25 ljestvicu!

Sjedište je tvrtke u Splitu (gdje je Tommy i maloprodajni lider), a 207 poslovnica (sa 5800 radnika) prostire se kroz 8 županija i grad Zagreb. Čak 300.000 potrošača svakodnevno daje svoje povjerenje Tommy trgovinama, a kontinuiranim investicijama, pomaganjem sportskim klubovima i lokalnim zajednicama, ova tvrtka i posve konkretnim akcijama dokazuje posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

Tommy – sinonim za štednju

Kao “Aktualni katalog” na našoj je stranici uvijek lako i brzo dostupan pregled najnovije ponude u obliku akcijskog letka. U slučaju da vas i nakon svega navedenog nismo uspjeli zainteresirati da zavirite u Tommy katalog ili izlog, slobodno provjerite što mogu ponuditi druge slične trgovine, naročito one u kategoriji Plodine, NTL, Lonia, Lidl, Konzum, Kaufland, Interspar na Letkomatu.

Uz Letkomat, uvijek ste obaviješteni o najnižim cijenama; a uz pretplatu osigurat ćete da vas nikad više ne mimoiđu najbolje prilike. Nema razloga za oklijevanje; već odmah, uz našu pomoć, možete provjeriti i današnju najnoviju ponudu.

REKLAME


REKLAME