Smit Commerce Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Smit Commerce akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Smit Commerce

Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 15.09.2020

Aktualni letak

15.09. - 14.10.2020

Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 15.08.2020

Aktualni letak

15.08. - 14.09.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 15.07.2020

Aktualni letak

15.07. - 14.08.2020

Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 15.06.2020

Aktualni letak

15.06. - 14.07.2020

Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 07.05.2020

Aktualni letak

07.05. - 14.06.2020

Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 15.03.2020

Aktualni letak

15.03. - 14.04.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni letak trgovine Smit Commerce vrijedi od 01.03.2020

Aktualni letak

01.03. - 14.03.2020

Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog Listopad 2020

Odavno poznatu činjenicu da se dobro ime nadaleko čuje svakako dokazuje trgovina Smit Commerce. Strpljivim, dugogodišnjim stvaranjem povjerenja s kupcima i izbjegavanjem prečica u poslovanju ovaj lanac trgovina rijetko će razočarati čak i zahtjevne mušterije u potrazi za proizvodima iz kategorije Dom i vrt. Profesionalnost i visoki sjaj tradicije trgovačkog profesionalizma na najbolji način ilustrira upravo glavna brošura ove trgovina, koja nam stiže pod nazivom Aktualni letak. Privlačni i šareni Smit Commerce katalog (ovdje) veoma se lako otvara i neusporedivo teže odlaže i zatvara: osmišljen kao letak relativno dugog trajanja, posljednjim izdanjem (od 15.09.2020) i s važenjem 15.09.2020 - 14.10.2020, odražava i simbolizira partnerski odnos trgovine Smit Commerce sa starim i novim kupcima.

O Smit Commerce trgovini

Koliko jednostavnost može biti prednost, najbolje dokazuje službena web stranica Smit Commerce trgovine na adresi www.smit-commerce.hr. Dizajna relativno neopterećenog grafički zahtjevnim sadržajima (animacijama, grafikom), ova stranica pruža nenadmašnu brzinu i efikasnost navigacije, omogućujući kupcima da praktično u trenu dođu do svake željene kategorije. Vjerni kupci znaju da će svaka Smit Commerce akcija i važna novost naći svoje mjesto na samoj naslovnici, a svi koji žele dublje zaroniti u ponudu trgovine, svoju će priliku dobiti u mnoštvu ponuđenih kategorija proizvoda.

Planirate li vodovod i kanalizaciju, tražite li uređaje za grijanje ili sanitarije, i tu je od pomoći Smit Commerce ponuda. Ovdje se mogu naći kako keramičke pločice, tako i svakovrsni alati; kako građevinski, tako i elektromaterijal. U svakoj fazi kućnih radova trebat će okovi i vijci, a osim metalugije i boja i lakova, tu je i sekcija „ostalo“ u kojoj su svoje mjesto na virtualnoj polici našli svi nerazvrstani proizvodi u ponudi.

Bogata arhiva u kojoj je svaki Smit Commerce letak (uključujući i one kojima je trajanje isteklo) nudi nam pregled svih nedavnih Smit Commerce akcija. Tu su naravno i druge nezaobilazne kategorije: osnovni podaci o povijesti trgovine, lokacije i radno vrijeme poslovnica (7:30 – 19:30).

Još od osnivanja tvrtke 1990. godine, vlasnik Zlatko Meglaj marljivo širi svoju djelatnost. Započevši u iznajmljenom prostoru, već 1995. tvrtka raspolaže značajnim vlastitim prostornim kapacitetima i do danas stvara čak tri cjelovita prodajna centra (Zagreb, Zagreb – Stupnik i Petrinja). Od početna tri radnika danas ovdje radi više od 100 ljudi, a uz promet raste i broj kupaca; osim pojedinaca tu su i ugledne institucije poput Ministarstva obrane, Hrvatske pošte, Hrvatskih šuma, HRT-a…

Tvrtka Smit Commerce sudjeluje i u izvođenju radova, a svoje sudjelovanje u važnim građevinskim poduhvatima (Hoto Business Tower, Castellum, Kika Zagreb, i mnogim drugima) s ponosom ističe kao svoje reference i u posebnoj sekciji na službenoj web stranici.

Smit Commerce kao garant štednje

Trgovački renome uvijek je potrebno zaraditi, a u današnjim strogim i zahtjevnim tržišnim uvjetima, nikome se ne gleda kroz prste. Uspjeh je moguć samo korektnim poslovanjem, stoga je već sam ugled tvrtke Smit Commerce očit dokaz povoljnosti i pristupačnosti njene ponude. S iskustvom u maloprodaji i veleprodaji, kao i u sudjelovanju u građevinskim radovima, Smit Commerce sigurno neće iznevjeriti vaša očekivanja, pa preporučujemo da prvo konzultirate službeni Smit Commerce letak - Aktualni letak - na Letkomatu. Naravno, uvijek se može dogoditi da u avanturu kupnje krenete u krivo vrijeme ili da vam izmaknu pravi popusti: u takom slučaju preporučljivo je konzultirati ponude i drugih trgovina iz ove kategorije (Pevec, Lesnina , Bauhaus).

REKLAME


REKLAME