REKLAME

Tokić Katalog - trenutna akcija

Pregled letka Specijalna rođendanska ponuda! trgovine Tokić vrijedi od 01.10.2020

Specijalna rođendanska ponuda!

01.10. - 15.12.2020

Pregled letka Specijalna ponuda za poljoprivrednike trgovine Tokić vrijedi od 01.09.2020

Specijalna ponuda za poljoprivrednike

01.09. - 15.10.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tokić vrijedi od 01.09.2020

Aktualni katalog

01.09. - 30.09.2020

Pregled letka Ponuda trgovine Tokić vrijedi od 01.07.2020

Ponuda

01.07. - 31.08.2020

REKLAME
Pregled letka Akcija trgovine Tokić vrijedi od 01.07.2020

Akcija

01.07. - 31.07.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tokić vrijedi od 01.07.2020

Aktualni katalog

01.07. - 31.07.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Tokić vrijedi od 01.06.2020

Aktualni katalog

01.06. - 30.06.2020

Katalog Tokić

Tokić katalog

Smještena u kategoriji Ostalo, trgovina autodijelova Tokić svoj uspjeh temelji na strpljivoj izgradnji distribucijske mreže i povjerenja s kupcima. U ovom se tržišnom segmentu povjerenje kupaca lako gubi a teško vraća, zato je opstanak i rast ove firme najbolji dokaz njene konkurentnosti korektnog odnosa prema kupcima. A ovu golim okom vidljivu činjenicu najbolje dokazuje upravo službeni katalog Uz pomoć koju nudi Tokić katalog 2020 (dostupan ovdje), zaista nitko kome zatrebaju automobilski dijelovi ne bi smio ostati kratkih rukava. Naravno, brošura ni jedne trgovine, pa tako ni Tokić katalog, ne može u ograničenom formatu letka predstaviti baš sve proizvode. Upravo zato, on je organiziran na takav način da samom svojom preglednošću upućuje na bogatstvo ponude (ne treba zaboraviti, Tokić u svojoj ponudi ima više od 200.000 raznih artikala, sa čak 230 različitih renomiranih marki).

Sve informacije o trgovinama Tokić

Kad se radi o tolikom broju različitih proizvoda, najčešće će ne samo katalog, već i format web stranice, biti neprikladan za potpunu i iscrpnu prezentaciju cijele ponude.  A ipak, čini se da je web dizajnerima na www.tokic.hr ovog puta to zaista pošlo za rukom: pametnim grafičkim rješenjima (pregledan i jasnim simbolima obogaćen izbornik) ovdje je na najmanju mjeru svedena opasnost od nemogućnosti nalaženja artikla: sasvim je jasno da je ovo, naročito u modernoj trgovini , rizik koji pod svaku cijenu treba izbjegavati. U ovom slučaju dizajneri odlučili su izbjeći pretrpanost naslovnice popustima i akcijama – opravdano držeći da  će se Tokić akcija 2020 svojim interesentima vjerojatno već predstavio Tokić katalog (bilo online ili offline), pa zapravo i nema potrebe za dupliciranjem.

Bilo da vam zatrebaju autodijelovi ili pomoćni pribor (ili čak autokozmetika), Tokić će spremno priskočiti u pomoć širinom svog asortimana. Svejedno je radi li se o nekoj komponenti iz redovite ponude ili vas je privukla akcija kao „Tokić zimske gume 2020“; ne možemo reći da se Tokić nije potrudio da nas na svaki mogućni način upozna s onim što nudi. Ovo još više vrijedi s obzirom na nepreglednost palete ponude.

Osim standardnih kategorija (akumulatori, spojke, dijelovi motora i mjenjača, filteri, ovjes, kočnice, ispušni sustav, gume, brisači), nude se i brojni dodatni artikli, poput maziva i ulja i već spomenutih sredstava za čišćenje vozila. Tu su i dijelovi za prikolice

Kao što je uobičajeno, osim ovih informacija, stranica nudi i sve druge informacije neophodne za pravilnu i informiranu kupnju.  Na interaktivnoj mapi Hrvatske označene su poslovnice (radno vrijeme kojih varira, ali najčešće se kreće od 8 do 20 sati), a kako bi se kupnja i izvršila, pomažu podaci u načinu plaćanja, jamstvima i reklamaciji. Službeni Tokić katalog je, podrazumijeva se, dostupan i na službenoj stranici, a tu je još sekcija novosti, podaci o mogućnostima zaposlenja, često postavljana pitanja, i još mnogo toga. Zanimljivo je napomenuti da  Tokić organizira i svoj trkaći tim – „Tokić Racing Team“, koji pamti zapažene uspjehe.

Kratka povijest kompanije Tokić

Povijest tvrtke Tokić počinje 1990. godine; kad otvaranje tržišta stvara preduvjete za osnivanje tvrtke. Kontinuirani razvoj osnovna je odlika firme, pa je tako do danas uspjela svoju distribucijsku mrežu proširiti po cijeloj zemlji, djelujući u više od 100 poslovnica i s više od 400 radnika u Hrvatskoj i BiH. Kako brojnošću artikala u ponudi, tako i volumenom prodane robe, danas se Tokić opravdano može smatrati najvećim prodajnim lancem automobilske opreme u zemlji.

Tokić: prijatelj štedljivog kupca

Premda je službeni Katalog, kao zbirka Tokić akcija, nedvojbeno najbolji način da se obavijestimo o ponudi trgovine, savjesni kupac svakako će konzultirati službeni web site. Ali, samo će mudar kupac znati izdvojiti se od prosjeka i ne zaustaviti ovdje svoju potragu i analizu. Premda Tokić ima nenadmašan izbor a njegove su akcije godinama opravdavale povjerenje kupaca, uvijek postoji mogućnost loše sreće; na svaku se akciju i popust može uraniti ili zakasniti. Stoga, da ne biste ovisili samo o jednom dobavljaču, ma koliko pouzdan i kvalitetan bio, učinite sebi uslugu i svakako pregledajte i ostale trgovine iz ove kategorije, kao što su Tupperware, Pepco, NKD, Kik.

REKLAME


REKLAME