Mömax Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Mömax akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Mömax

Pregled letka Pripremite se za sunčane dane na otvorenom! trgovine Mömax vrijedi od 01.03.2020

Pripremite se za sunčane dane na otvorenom!

01.03. - 31.07.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 30.06.2020

Aktualni katalog

30.06. - 13.07.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 16.06.2020

Aktualni katalog

16.06. - 29.06.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 02.06.2020

Aktualni katalog

02.06. - 15.06.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 19.05.2020

Aktualni katalog

19.05. - 01.06.2020

REKLAME
Pregled letka Za slatke snove i odmorna jutra trgovine Mömax vrijedi od 19.05.2020

Za slatke snove i odmorna jutra

19.05. - 01.06.2020

Mömax Katalog

Momax katalog

Trgovina Momax besprijekorno je prepoznala važnost naučenih lekcija: pametni uče na vlastitim greškama i uspjesima, a pametniji na tuđim. A koliko je Mömax zapravo temeljito izučio tajnu vještinu osvajanja srca potrošača vjerojatno najbolje pokazuje Momax katalog (Pripremite se za sunčane dane na otvorenom!) - ovdje. Ova besplatna, šarena ali nenametljiva sveska stiže nam u dva izdanja: Tako će se o redovitoj ponudi kupci informirati uz „Aktualni katalog“, dok je za najpomnije dostupan i poseban Momax letak, tzv “Posebni katalog“, koji je zapravo album atraktivih ponua ograničenog trajanja. Valja napomenuti da Momax katalog vrijedi od 01.03.2020, a traje 01.03.2020 - 31.07.2020. Sigurni smo da ćete se, jednom kad pružite priliku Mömax katalozima, i vi složiti kako je u kategoriji Namještaj Mömax jedna od vodećih trgovina u transparentnosti cijena i obilju popusta, kao i u posvećenosti trajnom zadovoljstvu svojih mušterija.

Obavijestimo se pouzdano o Mömax ponudi

Premda je zaista teško iscrpno nabrojati sve kategorije proizvoda kojima sa svojih polica mami ova trgovina, Momax namještaj ipak se kao glavna kategorija i u ovako bogatoj ponudi naprosto prirodno nameće svojom potpunošću. Naravno, ne očekujemo da nam vjerujete na riječ, ali tu je namještaj namijenjen za:

  • Vrt
  • Dnevni boravak i spavaću sobu
  • Blagovaonicu i kuhinju
  • Kupaonicu
  • Ured, predsoblje
  • Dječju sobu i sobu za bebe

I baš kao da sve ovo nije dovoljno tu je i velika ponuda komodnog namještaja, kao i nepregledan izbor pomoćne opreme za kuhinju i kupaonicu, a da se još nismo ni dotakli ponude svjetiljki, dekoracija, kuhinjskog pribora, tekstila ( i ostale robe koja ima vlastitu kategoriju.

Upoznavanje s Mömax ponudom traži od kupca vremena; ali mu višestruko i vraća. Naravno, ni jedna trgovina ne može zadovoljiti baš svaki izbor, džep ili ukus, ali teško se suprotstaviti argumentima obilja i preglednosti koji upravo Momax katalog sugeriraju kao najbolje polazište. Vjerojatno je krunski argument ovdje upravo službena web stranica - www.isvijetjeodmahljepsi.hr - čiji dizajn plijeni i zahtjevno oko:  bez puno vrdanja i okolišanja, ovaj site već naslovnicom trenutno uvlači posjetitelja u svijet Mömax robnog obilja, a uz preglednost i transparentnost ovog stupnja profesionalnosti, i najpovršnijem kupcu zagarantirana je potpuna informiranost o svakoj od spektakularnih Momax akcija i popusta.

Naravno,  to nije sve: uz mogućnost da svatko na brz i pregledan način sazna što to znači Momax namještaj, službeni web nudi i pregršt dodatnih informacija: popis poslovnica, informacije o radnom vremenu (10-20 sati), uvjete rezervacije robe i njenog plaćanja, informacije o mogućnostima zaposlenja, a tu je i mogućnost nabave „Bonus kartice“ (koja donosi ekskluzivne mjesečne ponude svojim posjednicima). Osim pretplate na newsletter. Tu je, naravno, i naš stari znanac, službeni Momax letak kojeg smo već predstavili na Letkomatu.

Kratka povijest kompanije Mömax

Osnovan 2002. godine u Austriji i trenutno u sastavu grupacije „XXXLutz“, Mömax brzo i intenzivno širi svoje tržište, prvo diljem Austrije, a zatim sve više i na ostatak Europe. Ovaj se mladi ali intenzivno rastući lanac trgovina namještajem na domaćem tržištu pojavio 2018, i od tada redovito osvaja domaće kupce, kako svojom online prisutnošću, tako i sjajno opremljenim i prostranim prodajnim prostorom (koji u slučaju lanca Mömax nikad ne ide ispod 5,000 m2).

Mömax kao drugo ime za štednju

Bez obzira gdje i koliko tražili, garantiramo da Momax namještaj nećete zaobići. Svojom je kvalitetom i cijenom osigurao je da njegovu prisutnost više ne može ignorirati ni jedan mudar i savjestan kupac, a da ovo nisu samo puke marketinške fraze, govore osim samog bogatstva ponude, i nasmiješena lica zadovoljnih kupaca. Ipak. i najiscrpnija ponuda ima svoje granice; ni najopremljenije police neće zadovoljiti baš svakog; čak i kad bi mogle, uvijek postoji mogućnost da vas pravi popust ne stigne u pravi čas. Upravo zato, i bez obzira jeste li listajući Momax letak pronašli traženo, nikad neće biti naodmet da se upoznate i s ponudom drugih trgovina iz iste kategorije; na primjer Prima, JYSK, IKEA, Harvey Norman, Emmezeta...

REKLAME


REKLAME