Mömax Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Mömax akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Mömax

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 15.09.2020

Aktualni katalog

15.09. - 28.09.2020

Pregled letka Katalog - Za slatke snove i odmorna jutra! trgovine Mömax vrijedi od 01.09.2020

Katalog - Za slatke snove i odmorna jutra!

01.09. - 30.09.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 01.09.2020

Aktualni katalog

01.09. - 14.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 18.08.2020

Aktualni katalog

18.08. - 31.08.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 04.08.2020

Aktualni katalog

04.08. - 17.08.2020

Pregled letka Katalog - Back to School! trgovine Mömax vrijedi od 01.08.2020

Katalog - Back to School!

01.08. - 31.08.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Mömax vrijedi od 14.07.2020

Aktualni katalog

14.07. - 03.08.2020

Pregled letka Katalog - Kuhinje po mjeri trgovine Mömax vrijedi od 14.07.2020

Katalog - Kuhinje po mjeri

14.07. - 03.08.2020

Mömax Katalog

Momax katalog

Trgovina Momax besprijekorno je prepoznala važnost naučenih lekcija: pametni uče na vlastitim greškama i uspjesima, a pametniji na tuđim. A koliko je Mömax zapravo temeljito izučio tajnu vještinu osvajanja srca potrošača vjerojatno najbolje pokazuje Momax katalog (Aktualni katalog) - ovdje. Ova besplatna, šarena ali nenametljiva sveska stiže nam u dva izdanja: Tako će se o redovitoj ponudi kupci informirati uz „Aktualni katalog“, dok je za najpomnije dostupan i poseban Momax letak, tzv “Posebni katalog“, koji je zapravo album atraktivih ponua ograničenog trajanja. Valja napomenuti da Momax katalog vrijedi od 15.09.2020, a traje 15.09.2020 - 28.09.2020. Sigurni smo da ćete se, jednom kad pružite priliku Mömax katalozima, i vi složiti kako je u kategoriji Namještaj Mömax jedna od vodećih trgovina u transparentnosti cijena i obilju popusta, kao i u posvećenosti trajnom zadovoljstvu svojih mušterija.

Obavijestimo se pouzdano o Mömax ponudi

Premda je zaista teško iscrpno nabrojati sve kategorije proizvoda kojima sa svojih polica mami ova trgovina, Momax namještaj ipak se kao glavna kategorija i u ovako bogatoj ponudi naprosto prirodno nameće svojom potpunošću. Naravno, ne očekujemo da nam vjerujete na riječ, ali tu je namještaj namijenjen za:

  • Vrt
  • Dnevni boravak i spavaću sobu
  • Blagovaonicu i kuhinju
  • Kupaonicu
  • Ured, predsoblje
  • Dječju sobu i sobu za bebe

I baš kao da sve ovo nije dovoljno tu je i velika ponuda komodnog namještaja, kao i nepregledan izbor pomoćne opreme za kuhinju i kupaonicu, a da se još nismo ni dotakli ponude svjetiljki, dekoracija, kuhinjskog pribora, tekstila ( i ostale robe koja ima vlastitu kategoriju.

Upoznavanje s Mömax ponudom traži od kupca vremena; ali mu višestruko i vraća. Naravno, ni jedna trgovina ne može zadovoljiti baš svaki izbor, džep ili ukus, ali teško se suprotstaviti argumentima obilja i preglednosti koji upravo Momax katalog sugeriraju kao najbolje polazište. Vjerojatno je krunski argument ovdje upravo službena web stranica - www.isvijetjeodmahljepsi.hr - čiji dizajn plijeni i zahtjevno oko:  bez puno vrdanja i okolišanja, ovaj site već naslovnicom trenutno uvlači posjetitelja u svijet Mömax robnog obilja, a uz preglednost i transparentnost ovog stupnja profesionalnosti, i najpovršnijem kupcu zagarantirana je potpuna informiranost o svakoj od spektakularnih Momax akcija i popusta.

Naravno,  to nije sve: uz mogućnost da svatko na brz i pregledan način sazna što to znači Momax namještaj, službeni web nudi i pregršt dodatnih informacija: popis poslovnica, informacije o radnom vremenu (10-20 sati), uvjete rezervacije robe i njenog plaćanja, informacije o mogućnostima zaposlenja, a tu je i mogućnost nabave „Bonus kartice“ (koja donosi ekskluzivne mjesečne ponude svojim posjednicima). Osim pretplate na newsletter. Tu je, naravno, i naš stari znanac, službeni Momax letak kojeg smo već predstavili na Letkomatu.

Kratka povijest kompanije Mömax

Osnovan 2002. godine u Austriji i trenutno u sastavu grupacije „XXXLutz“, Mömax brzo i intenzivno širi svoje tržište, prvo diljem Austrije, a zatim sve više i na ostatak Europe. Ovaj se mladi ali intenzivno rastući lanac trgovina namještajem na domaćem tržištu pojavio 2018, i od tada redovito osvaja domaće kupce, kako svojom online prisutnošću, tako i sjajno opremljenim i prostranim prodajnim prostorom (koji u slučaju lanca Mömax nikad ne ide ispod 5,000 m2).

Mömax kao drugo ime za štednju

Bez obzira gdje i koliko tražili, garantiramo da Momax namještaj nećete zaobići. Svojom je kvalitetom i cijenom osigurao je da njegovu prisutnost više ne može ignorirati ni jedan mudar i savjestan kupac, a da ovo nisu samo puke marketinške fraze, govore osim samog bogatstva ponude, i nasmiješena lica zadovoljnih kupaca. Ipak. i najiscrpnija ponuda ima svoje granice; ni najopremljenije police neće zadovoljiti baš svakog; čak i kad bi mogle, uvijek postoji mogućnost da vas pravi popust ne stigne u pravi čas. Upravo zato, i bez obzira jeste li listajući Momax letak pronašli traženo, nikad neće biti naodmet da se upoznate i s ponudom drugih trgovina iz iste kategorije; na primjer Prima, JYSK, IKEA, Harvey Norman, Emmezeta...

REKLAME


REKLAME