REKLAME

Emmezeta katalog - akcija Listopad 2020

Pregled letka Emma Home časopis trgovine Emmezeta vrijedi od 28.08.2020

Emma Home časopis

28.08. - 30.11.2020

Pregled letka Emma Home časopis trgovine Emmezeta vrijedi od 27.03.2020

Emma Home časopis

27.03. - 27.08.2020

Pregled letka Emma Home časopis trgovine Emmezeta vrijedi od 22.11.2019

Emma Home časopis

22.11. - 31.01.2020

Pregled letka Božićna inspiracija trgovine Emmezeta vrijedi od 18.11.2019

Božićna inspiracija

18.11. - 31.12.2019

REKLAME
Pregled letka EmmeTEHNIKA Listopad 2019 trgovine Emmezeta vrijedi od 18.10.2019

EmmeTEHNIKA Listopad 2019

18.10. - 20.10.2019

Pregled letka Emma Home časopis trgovine Emmezeta vrijedi od 29.08.2019

Emma Home časopis

29.08. - 24.11.2019

Pregled letka Vrt 2019 trgovine Emmezeta vrijedi od 29.04.2019

Vrt 2019

29.04. - 21.10.2019

Emmezeta katalog

Emmezeta letak

Nenametljivo a sugestivno – riječi su kojima je možda najtočnije opisati ponudu trgovačkog lanca Emmezeta. I premda ovo nije službeno geslo trgovine, svatko tko baci oko na ponudu trgovine Emmezeta vjerojatno će steći sličan utisak; sposobnošću da prezentira svoju ponudu na atraktivan način skrojen prema željama i slobodnom vremenu kupaca, Emmezeta se zaista zasluženo smjestila kao jedna od istaknutih trgovina u našoj kategoriji Namještaj. Redovni Emmezeta katalog (ovdje) krasi prilično dug rok: posljednji broj važi od 28.08.2020 i traje 28.08.2020 - 30.11.2020. No, Emmezeta se ne zadovoljava samo ponudom običnih iznenađenja: osim u svakodnevnom izdanju, Zato će Emmezeta katalog 2020 i prigodom blagdana znati ugodno iznenaditi svoje mušterije (stižući u posebnom izdanju kao što je npr. „Božićna inspiracija“).

Emmezeta: sve informacije na jednom mjestu

Premda svakom kupcu, bio on nova ili stara Emmezeta mušterija, preporučujemo početak istraživanja ponude namještaja kroz izbor koji nudi Emmezeta katalog, pravi prozor u bogatu Emmezeta ponudu otvara se tek posjećivanjem službene web stranice (www.emmezeta.hr). Iako Emmezeta letak izdvaja najvažnije i najisplativije prilike, tek se posjetom službenoj web stranici možemo istinski uvjeriti u svu širinu ponude.

Oni koji žele do kvalitetnog namještaja definitivno neće biti razočarani: svi dijelovi kuće, od kupaonice, preko kuhinje i blagovaonice, pa do spavaće sobe i dnevnog boravka, dobit će novo ruho uz pametno korištenje prilika koje pruža Emmezeta. Također, i u bogatoj ponudi multimedije mnogi će doći na svoje, čak i ako istraživanje nisu započeli s ovom kategorijom proizvoda na umu. Audio i video proizvodi, uređaji za zabavu, pa čak i računalne komponente trenutno su dostupne u Emmezeta asortimanu!

Emmezeta zna da kvalitetan namještaj sam po sebi čini tek dio sveg što je potrebno za dobro uređen interijer. Zato, pružajući priliku za nabavu na jednom mjestu, ova trgovina donosi i bijelu tehniku, kao i kuhinjsko posuđe i pribor, posteljinu, rasvjetni pribor, tepihe…

Tu je i izbor proizvoda namijenjenih božićnim danima, a što se tiče darivanja bližnjih, od naročite pomoći bit će sekcija poklona, ili čak posebna atrakcija – popis svih trenutno ponuđenih akcija i popusta na jednom mjestu (ponudom znatno širi nego službeni letak, Emmezeta katalog).

Za one koji odluče pokloniti posebno povjerenje Emmezeta trgovini, nudi se mogućnost članstva u Klubu ponuda (s obećanjem popusta do 40%),a s vremena na vrijeme pruža se prilika sudjelovanja u nagradnoj igri. Osim toga, web stranica nudi i službeni blog, kao i sve drugo što bi moglo zatrebati čak i zahtjevnom kupcu ili posjetitelju: tu je mogućnost pretplate na newsletter, podaci za kontakt, informacije o lokacijama i radnom vremenu poslovnica (varira, obično od 8 do 20 ili od 9 do 21 sat), mogućnostima zaposlenja, itd.

Kratka povijest trgovine Emmezeta

Sve do 2011. godine direktno u vlasništvu francuske tvrtke PPR. Nakon 2011. Emmezeta postaje dio nove korporativne podgrupe „CONFORAMA“, nakon njene integracije u PPR.  Ovo je spajanje omogućilo još bolje tržišno pozicioniranje trgovine, kao i snažnije mogućnosti širenja. „Niske cijene svaki dan“ i „Kupac je kralj“ gesla su kompanije, koja uvijek naglašava kako posvećuje posebnu pažnju testiranju kvalitete i sigurnosti proizvoda.

U Hrvatskoj Emmezeta trgovinama upravljaju samo domaći kadrovi, a razvoj kadrovskih potencijala tvrtka s ponosom ističe kao jedno od svojih glavnih načela.

Emmezeta – „Discount department store“

Baš kao što kaže prijevod ovog engleskog naziva, ova je trgovina ponudu robe na popustima uzela kao svoje trajno trgovačko načelo. Trudeći se svakodnevno ponuditi kupcima što širi asortiman robe po sniženoj cijeni kroz službenu web stranicu kao i kroz Emmezeta katalog („Emma Home časopis“) ova trgovina učinila je popuste uistinu pravilom. Kroz pregledno organiziranu ponudu i različite mogućnosti kupnje (osim posjeta poslovnici, tu je i web shop), Emmezeta se pobrinula da ni jedan popust ne ostane nezamijećen od strane kupaca. A u slučaju da se tako nešto ipak dogodi, na Letkomat.hr lako je nastaviti istraživanje i ostalih trgovina iz iste kategorije, kao što su Prima, Mömax, JYSK, IKEA, Harvey Norman.

REKLAME


REKLAME