KIK katalog Rujan 2020

Trenutačni Kik akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Kik

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kik vrijedi od 02.09.2020

Aktualni katalog

02.09. - 23.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kik vrijedi od 03.06.2020

Aktualni katalog

03.06. - 26.07.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kik vrijedi od 04.03.2020

Aktualni katalog

04.03. - 19.03.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kik vrijedi od 15.01.2020

Aktualni katalog

15.01. - 03.03.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Kik vrijedi od 04.12.2019

Aktualni katalog

04.12. - 14.01.2020

Pregled letka Kik - Dani Crnog Shoppinga trgovine Kik vrijedi od 25.11.2019

Kik - Dani Crnog Shoppinga

25.11. - 03.12.2019

REKLAME

KIK katalog

KIK katalog novi

Kao relativno mlada trgovačka kompanija, trgovački lanac Kik konstantno pokazuje inventivnost ponude I propulzivnost poslovnog modela zasnovanog na popustima i niskim cijenama. Svojim brzim reagiranjem na promjene tržišta I zahtjeve kupaca tako često uspijeva prestići i trgovine s mnogo dužom tradicijom i prisustvom na tržištu. Fokusirajući se primarno na tekstilne proizvode, Kik svoj asortiman širi i dodatnim kategorijama artikala korisnim u uređenju doma i vrta. Upravo zbog ove širine asortimana, Kik zajedno sa ostalim sličnim (miješanim) trgovinama svrstali smo u kategoriju Ostalo.

Kupac je kralj“, ili u njemačkom originalu, „Kunde ist Koenig“, samo je prividno bombastično geslo, čiju uvjerljivost i točnost Kik neprestano u praksi dokazuje. U njegovu istinitost najbolje ćete se uvjeriti sami, uzevši u ruke najnoviji Kik katalog, jer Kik katalog 2020  (vrijedi 02.09.2020 - 23.09.2020) će se pobrinuti da vam ne promakne ni jedna informacija o dugoročnim i trenutnim popustima i akcijama. U širini Kik ponude lako se izgubiti, pa će se uvijek svježe ažuriran Kik katalog (u svom tiskanom izdanju poznat kao Kik letak) pobrinuti da vam u prebogatom obilju tekstila ne promakne koja druga, ne manje atraktivna akcija iz asortimana Kik ponuda.

Kao kupac, opravdano se upitati: što mi u praksi donosi Kik ponuda, koje su njene konkretne prednosti? Naravno, Kik svoju uspješnost i širenje duguje primarno skrbi za interese i ukus kupaca. Već i letimični pregled izbora koji pred kupca stavljaju Kik katalozi, doslovno da ostavlja bez daha i pokazuje koliko Kik uistinu skrbi o svojoj osnovnoj djelatnosti, trgovini tekstilnim proizvodima.  Bilo da je vaš pomoćnik pri izboru i kupnji službena web stranica (na adresi kik.hr, gdje ćete naći i mnoge dodatne informacije poput radnog vremena ili popisa poslovnica), ili ste se odlučili za preglednost i konciznost koju nude Kik letak i Kik katalozi (aktualna ponuda dostupna je na ovoj stranici: Aktualni katalog), uočit ćete da je ponuda besprijekorno strukturirana. Već spomenuta web stranica tako svojom preglednom organizacijom po kategorijama pruža praktičnu prečicu i link do svakog proizvoda (Žene, Muškarci, Djevojčice, Dječaci, Dom…)

Nabrojati čak i sve kategorije iz Kik ponude bilo bi nemoguće unutar jednog članka, zato smo se ovdje zadovoljili navođenjem osnovnih grupa proizvoda, dok će se kupac lako sam orijentirati unutar kategorija koje ga zanimaju. Ipak, ne smijemo propustiti istaknuti da se u naizgled jednostavnoj kategoriji „Dom“ skriva pravo obilje izbora koje vam možda neće upasti u oko na prvi pogled. U ovoj kategoriji možete naći artikle za kuću (sredstva za čišćenje, posuđe, elektroniku…), tekstil za kućanstvo (za kuhinju, spavaću sobu…), kućne dekoracije (svjetla, vaze, umjetno cvijeće…,), pribor za vrt i brigu za kućne ljubimce, a tu je i veliki izbor dječjih igračaka koje se , po Kik običaju, nude samo po najpovoljnijim cijenama. Stoga ne čudi da Kik, po svim istraživanjima i anketama, konstantno zadržava i širi već dokazano veliku popularnost među korisnicima hrvatske nacionalnosti.

Jeste li propustili Kik ponudu koja vas je privukla na prvi pogled? Pretplatite se kako biste osigurali da nikada više ne propustite posebne ponude! „KIK katalog Rujan 2020“ vam donosi velike popuste koje ne bi bilo mudro pustiti da prođu pored vas, zato ne oklijevajte ni trena i već ovog časa provjerite najnoviju ponudu. U slučaju da i u ovakvom obilju proizvoda ne nađete željeni artikl, ne propustite analogne ponude drugih trgovina kao što su NKD, Pepco, Tokić, Tupperware.

Kratka povijest tvrtke Kik

Kik je 1994. godine osnovao Stefan Heinig i Tengelmann Group holding. Kompanija se svojom pametnom politikom brzo pozicionirala kao jedan od najvećih lanaca za prodaju tekstila (tekstilnih diskontera) u Njemačkoj, a kompanija ukupno posjeduje oko 3500 poslovnica (uz otvaranje oko 200 novih svake godine!). U Hrvatskoj Kik posluje od 2011.

REKLAME


REKLAME