REKLAME

PRIMA namještaj - katalog Veljača 2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Prima vrijedi od 30.01.2020

Aktualni katalog

30.01. - 19.02.2020

Pregled letka COCO maison katalog trgovine Prima vrijedi od 17.01.2020

COCO maison katalog

17.01. - 31.05.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Prima vrijedi od 09.01.2020

Aktualni katalog

09.01. - 29.01.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Prima vrijedi od 12.12.2019

Aktualni katalog

12.12. - 08.01.2020

REKLAME
Pregled letka Prima - Black Friday trgovine Prima vrijedi od 25.11.2019

Prima - Black Friday

25.11. - 11.12.2019

Pregled letka Katalog specijal dnevne sobe trgovine Prima vrijedi od 14.11.2019

Katalog specijal dnevne sobe

14.11. - 15.01.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Prima vrijedi od 04.11.2019

Aktualni katalog

04.11. - 24.11.2019

Pregled letka Aktualni katalog 2 trgovine Prima vrijedi od 16.10.2019

Aktualni katalog 2

16.10. - 13.11.2019

REKLAME

PRIMA katalog

Uz Prima letak do najpovoljnijih ponuda

Jednostavan i neposredan pristup obično je i najkraći put do potrošača: u kategoriji Namještaj to zorno dokazuje primjer trgovine Prima. Marketinški pristup ovog trgovačkog lanca zapravo je jednostavan je koliko i efikasan, a dva su osnovna puta kojima Prima stiže do srca pojedinaca i obitelji željnih robusnog i pristupačnog namještaja: to su Prima katalog (letak) i mnoštvo prigodnih Prima akcija. Uz dobro postavljene kriterije i malo strpljenja i najzahtjevniji i najmaštovitiji kupci dolaze na svoje, a onima koji se odluče za Prima namještaj katalog (ovdje) s početkom trajanja 30.01.2020 i s trajanjem od 30.01.2020 - 19.02.2020, bit će najbolji vodič za orijentaciju i izbjegavanje suvišnog.

Prima katalozi strukturirani su prema tipičnim potrebama kupaca: dok katalog akcija na pregledan način objedinjava najvažnije akcije iz trenutne ponude, brošura pod imenom HIT trudi se dodatno proširiti popuste, i na područja u ponudi. Osim toga, tu su i dodatne povremene akcijske brošure: kao što je primjerice COCO maison Prima katalog Veljača 2020, primjerice, donosi pregled dekoracija za dom.

Sve što ste oduvijek željeli znati o Prima lancu trgovina

Zaista, nema čega nema u Prima ponudi namještaja! Čak i ako zanemarimo činjenicu da kupovanjem u ovom trgovačkom lancu direktno podupiremo domaćeg proizvođača, Prima asortiman objektivno ima mnogo za predstaviti. Ako je vaše istraživanje započelo kroz katalog Prima, pravo vas iznenađenje tek čeka jednom kad provjerite Prima online izlog, koji se nalazi na službenoj web stranici trgovine (www.prima-commerce.hr)! Prima ponuda tako pokriva sve zahtjeve uređenja doma, donoseći namještaj u svim neophodnim kategorijama:

  • Dnevni boravak
  • Spavaća soba
  • Kuhinja
  • Blagovaonica
  • Dječja soba
  • Predsoblje
  • Kupaonica
  • Dekoracije za dom

Zavirite li u kategoriju Akcija, čeka vas besprijekorno uređen sustav za pretraživanje, gdje svoju ponudu možete lako suziti prema željenim kriterijima (npr. prema kategoriji, dimenzijama, boji, cijeni, itd…), Naravno, tu je i sekcija s aktualnim katalozima i lecima, kao i službeni blog trgovine koji se marljivo i redovito trudi obrazovati i poučiti kupce, kao i dodatno istaknuti najvažnije popuste i druge pogodnosti. Osim toga, tu je i popis poslovnica diljem hrvatske, kao i informacije o načinima plaćanja, podacima za kontakt i mogućnostima dostave i montaže kupljenog namještaja. Prima poslovnice možemo naći svuda: od većih gradova (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar…(, pa do mjesta koja se na karti ne uočavaju na prvi pogled. One su za kupce obično otvorene radnim danom od 8 do 20 sati (skraćeno subotom), uz iznimke o kojima se lako obavijestiti korištenjem službenog popisa.

Kratka povijest tvrtke Prima

Osnovana 1995. u Bjelovaru, tvrtka se brzo nameće hrvatskom tržištu kao najveći domaći proizvođač namještaja. U čak 8 do danas otvorenih proizvodnih pogona i 65 prodajnih salona (od toga 57 u Hrvatskoj, 8 u Makedoniji). konstantno radi oko 2,000 radnika kako bi se namirile potrebe kupaca i tržišta.

Prima svoju ponudu redovito dopunjuje najnovijim trendovima (kao što je prilagođavanje individualnom kupcu i trend cjelovitog uređenje interijera). U posljednje vrijeme prodaja se značajnije širi i na inozemna tržišta, naročito na područje EU, što bolje nego ijedan drugi pokazatelj dokazuje konstantnu orijentaciju na razvoj i kvalitetu ovog modernog proizvođača i trgovačkog lanca.

Štednjom do raskošnog interijera uz Prima namještaj

Premda se uvriježilo mišljenje kako za lijep i dobro uređen interijer treba duboko posegnuti u novčanik, uz ponudu Prima ova se predrasuda može značajno ublažiti, ako ne i posve opovrći! U pregledno nanizanim kategorijama zaista se može naći baš sve za cjelovito uređenje doma. I premda se za Prima trgovinu zaista može reći da je učinila sve da osvoji i zadrži svoje kupce, trenutni nedostaci ponude ili pak posebno zahtjevne mušterije uvijek mogu postaviti zahtjeve s kojima se ni jedan, pa ni sjajno opremljen salon namještaja, ne može nositi. U slučaju da ni Prima katalog akcija ni službeni web ne iznjedre proizvode (ili cijene) po vašem ukusu, konzultiranjem i drugih trgovina iz iste kategorije, kao što su Mömax, JYSK, IKEA, Harvey Norman, Emmezeta, nikako ne možete pogriješiti; onaj tko nađe strpljenja za pomnu usporedbu cijena, marljivost i trud sigurno će se na kraju isplatiti.

REKLAME


REKLAME