REKLAME

Müller katalog - trenutna akcija (parfemi i drogerija)

Pregled letka Luxus trgovine Müller vrijedi od 15.09.2020

Luxus

15.09. - 30.11.2020

Pregled letka Parfumerija trgovine Müller vrijedi od 08.10.2020

Parfumerija

08.10. - 21.10.2020

Pregled letka Letak trgovine Müller vrijedi od 08.10.2020

Letak

08.10. - 14.10.2020

Pregled letka Parfumerija trgovine Müller vrijedi od 03.09.2020

Parfumerija

03.09. - 16.09.2020

REKLAME
Pregled letka Ponuda odjela papirnice trgovine Müller vrijedi od 03.09.2020

Ponuda odjela papirnice

03.09. - 09.09.2020

Pregled letka Letak trgovine Müller vrijedi od 03.09.2020

Letak

03.09. - 09.09.2020

Pregled letka Ponuda odjela papirnice trgovine Müller vrijedi od 20.08.2020

Ponuda odjela papirnice

20.08. - 26.08.2020

Müller katalog

Brzorastući lanac trgovina kozmetikom Müller dokaz je da se poštenje, izvrsnost i strpljiv, kontinuirani rad na promociji i razvoju djelatnosti uvijek isplati. Tajna uspjeha ovdje se krije u tome što je standarde izvrsnosti Müller uspio nametnuti ovom zahtjevnom tržištu kao standardni model poslovanja; i dok se mnogi drugi lanci zadovoljavaju dobrom ponudom i solidno opremljenim policama, Müller uvijek teži otići više i dalje, održavajući  s lakoćom ritam iznenađenja i privlačnih popusta koje kao na pokretnoj traci priređuje i neumorno aktualizira, osvajajući maštu novih i zadržavajući povjerenje starih kupaca. Müller možda (još) nije najveći, ali je nesporno jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih dućana u kategoriji Drogerija, kozmetika.

Ljubazno osoblje Müller trgovina, kao i vrtoglavo razgranate sekcije prodaje (uz trgovinu kozmetike (50.000 proizvoda), 19.000 proizvoda nudi samo papirnica; nadalje je tu parfumerija, onda ponuda prirodne kozmetike (4.000 artikala), golem asortiman odjela igračaka (20.000) i multimedije (42.000), zatim sekcija za kućanstvo koja donosi 11.000 proizvoda,  čarapa (7.500 proizvoda) te sredstava za ručni rad sa svojih 24.000 jedinstvenih artikala) pobrinut će se da ni jedan kupac Müller trgovinu ne napusti nezadovoljan, a za maksimalno skraćenje potrage za željenim proizvodima i osiguravanje obaviještenosti kupaca o samo najnižim cijenama i najrelevantnijim popustima brine se bogati Müller katalog (važeći od 15.09.2020 i trajući 15.09.2020 - 30.11.2020). Krovni naziv „Müller katalog“ zapravo vara svojom jednostavnošću: Müller je za vas osmislio nekoliko letaka i časopisa, a svaki je od njih fokusiran na jednu od bitnih sekcija iz Müller ponude. Tražite li niske cijene kozmetike tu je Müller letak, a sekcija parfumerije i papirnice dolaze uz vlastiti Müller katalog. Uz ove specijalizirane brošure ni najzahtjevniji kupci nemaju šanse izgubiti fokus u potrazi za najboljom prilikom, kao ni orijentaciju u nezaustavljivom ritmu Muller akcija! 

Osim toga, tu je i niz konkretnih i sezonskih Müller akcija, čiji maštoviti slogani i ciljani popusti nikom ne ostavljaju vremena za razočaranje i dosadu. Sigurni smo da se negdje u paleti Müller akcija skriva i vaša prilika: primjerice, 25% popusta na torbe i ruksake, 80% popusta na Skylanders figurice, 25% popusta na Uno karte i brojni drugi pokloni i pogodnosti svačiju će kupnju učiniti zabavnijom i pristupačnijom.

Iz ponude se naročito izdvajaju i posebnu pažnju zaslužuju Müller parfemi. Obuhvaćajući preko 28000 različitih proizvoda za njegu i uljepšavanje ova će sekcija često biti možda i jedina potrebna stanica na putu do zdravlja i ljepote, kako za žene tako i za muškarce. Osim toga, odjel „Müller parfemi“ više nije samo puka trgovina: kreativni Müller tim podiže vaš komfor i smanjuje potrošnju i dodatnim uslugama šminkanja (podržanu ekskluzivnim brendom pod nazivom  „Make-Up Factory“), Konačno, kad jednom iskusite svu ovu profesionalnost, neće vas iznenaditi kako Müller izdaje čak i vlastiti časopis pod nazivom „Lexus“!

Premda su Müller akcije i katalozi već besprijekorno organizirani, letkomat.hr se uvijek trudi ponuditi više; zato smo za vas u našoj Müller sekciji organizirali sve dostupne Müller kataloge kako bismo vam maksimalno skratili vrijeme pretrage i ostavili što više vremena za uživanje u kupljenim proizvodima, a da biste bezbrižnost i komfor kupnje podigli na još višu razinu, preporučujemo vam pretplatu na naš letak (ovdje). U slučaju da ni ovdje ne pronađete željeni proizvod ili prihvatljivu cijenu, slobodni ste provjeriti i ostale trgovine iz kategorije Drogerija, kozmetika: Oriflame, DM, Bipa, Avon.

Ako ipak čak ni na Müller katalog - trenutna akcija (parfemi i drogerija) niste uspjeli pronaći željeni artikl ili traženi popust, preporučujemo da svoju potragu nastavite na službenoj web stranici trgovine - www.mueller.hr, gdje ćete uz pregled popusta i akcija naći i ostale bitne i često tražene informacije (pretplata na newsletter, brojevi telefona, radno vrijeme, popis poslovnica, osnovne informacije o tvrtki kao i informacije o mogućem zaposlenju).

Kratka povijest kompanije

Osnovan još 1953, godine u Njemačkoj od strane Erwina Müllera (po uzoru na tada uspješne američke veledrogerije) Müller do današnjeg dana solidnošću svog poslovanja i razvojnog modela neprekidno dokazuje sve njegove komparativne tržišne prednosti. Uz stalan rast (i dvoznamenkast godišnji broj novootvorenih poslovnica), prostor za rast i razvoj je i dalje širok i bez vidljivih ograničenja. Iz skromnih početaka Müller se razvio u impozantnu tvrtku, sa preko 800 otvorenih poslovnica i tendencijom intenzivnog rasta i širenja. Müller, dakle, nije samo trgovina, Müller je iskustvo, što dokazuje i ljubazno osoblje spremno u svakom trenutku izaći u susret kupcu uslugama pomoći i savjetovanja.

REKLAME


REKLAME