REKLAME

Elipso Katalog - trenutna akcija

Pregled letka Ponuda trgovine Elipso vrijedi od 19.10.2020

Ponuda

19.10. - 02.11.2020

Elipso katalog

Elipso letak

Premda naša kategorija Tehnika možda ne sadrži veliki broj trgovina, Elipso tu činjenicu uvelike nadoknađuje bogatstvom i širinom svoje ponude. Na najzorniji način ovo dokazuje upravo službeni Elipso katalog dostupan ovdje (važi od 19.10.2020 i vrijedi 19.10.2020 - 02.11.2020): na nekoliko bogato koloriranih stranica, uz trud da pregled ponude bude iscrpan ali nikako prezasićen ili neprohodan, ovaj katalog efikasno izvještava o svemu što kao informiran kupac morate znati o ponudi ove trgovine elektronikom i informatičkom robom. Zbog kvalitete navedenog izdanja uvjereni smo da je za početak upoznavanja s ponudom trgovine Elipso letak vjerojatno i najbolji način: avantura uvijek, bude li potrebno, može biti proširena posjećivanjem službene web stranice.

Bez neprestanog rada na promociji vlastitih proizvoda i stalnog napora kako bi se trenutna ponuda niskih cijena učinila što aktualnijom, nemoguće je zamisliti uspješnu suvremenu trgovinu. A upravo je Elipso školski primjer kako se to radi: uz Elipso popusti su jasno vidljivi i pošteno istaknuti u službenom katalogu. Uz sigurnost da će nas ponuda iz letka dočekati i u trgovini, Elipso katalog brošura je kojoj se može vjerovati.

Elipso: informacije za kupce

Priklanjajući se modernom trendu jasnoće i preglednosti, službena Elipso web stranica (www.elipso.hr) koristi provjereno efikasno načelo organizacije sadržaja, podijelivši proizvode po logičnim kategorijama. Kako vam ne bi promakla ni jedna Elipso akcija, one su stavljane u zasebnu kategoriju i na prvo mjesto, a zatim dobivamo priliku upoznati se sa cjelokupnom širinom ponude. Tu su dakle televizori, grijaći aparati, mobiteli, laptopi, „pametni satovi“ (smartwatches), bijela tehnika, Audio-Video sekcija, a pomalo neočekivano, Elipso nudi i izbor posuđa. Međutim,  zatim dolazi i nešto što ne bismo očekivali u svakoj trgovini potrošačke elektronike: informatička sekcija! Ovdje se pruža prilika za nabavu najraznovrsnijih računalnih komponenti koje, naravno, ne zaobilaze ni redoviti Elipso popusti.

Osim što ovdje možemo preuzeti redoviti Elipso letak, Elipso na naslovnoj strani ističe i niz posebnih prilika, gdje se proizvodi određene kategorije ili brenda mogu dobiti po atraktivnim cijenama, ili s produženom garancijom. Prodaja je organizirana kroz lokalne poslovnice (obično s radnim vremenom od 9 do 20 sati), ali i preko web stranice koja je ujedno i web shop. Za kupnju potrebno je izraditi profil, a isti se preporuča koristiti i prilikom svake naredne kupnje.

Širina ove ponude dokazuje povjerenje koje je meću kupcima stekao Elipso katalog proizvoda, a kako bi sve bilo na profesionalnoj razini, brinu se webmasteri koji su službenu web stranicu opremili i svim drugim informacijama koje bi kupcu mogle zatrebati.

Na službenoj web stranici tako ćemo osim popisa poslovnica naći i brojne druge informacije i pogodnosti, poput povijesti tvrtke, garancija privatnosti i općih uvjeta kupnje. Detaljno su precizirani i načini plaćanja, kao i mogućnosti i uvjeti reklamacije, a kroz sakupljanje EEotpada Elipso dokazuje i svoju brigu za očuvanje okoliša.

Kratka povijest trgovine Elipso

Osnovana 1990., tvrtka E PLUS je u početku bila orijentirana isključivo prema veleprodaji. 2004. godine ovo se mijenja preuzimanjem firme Elipso, čime započinje rast i razvoj maloprodajne djelatnosti (Elipso je sada maloprodajni brend tvrtke E PLUS d.o.o.). Danas tvrtka važi kao službeni domaći zastupnik važnih globalnih robnih marki, kao GRUNDIG, LG, PHLIPS, PANASONIC ili pak distributer (BOSCH, GORENJE, CANDY, ELECTROLUX…). Povrh svega toga, tu je i originalni brend same tvrtke: Excello.

Elipso: pomoćnik u štednji

Bilo kroz Elipso katalog ili bogatu ponudu dodatnih popusta, uz Elipso zaista nije teško štedjeti. Pronađemo li u svom poštanskom sandučiću Elipso letak, bit će to znak za posebnu pozornost: naime, ovakvi se leci obično odnose na prehrambene proizvode. Budući da je Elipso trgovina tehničke robe, njegov će letak uvijek zaslužiti posebnu pažnju, a Elipso će to znati i opravdati uvijek atraktivnim popustima. I premda ćemo uz Elipso često lako jeftinije doći do uređaja koje bismo u drugim trgovinama platili po punoj cijeni, uvijek je moguće da i iz ovoliko bogatog asortimana ipak nešto izostane. Zato smo, u slučaju da se to ipak dogodi, u slučaju da tražite nešto više, nešto drugo ili vam samo nisu naklonjeni trenutni Elipso popusti, za vas pripremili pregled letaka i drugih trgovina, kao što su Metro, Links.

REKLAME


REKLAME