REKLAME

STUDENAC katalog - Nova akcija i letak

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 15.10.2020

Tjedna akcija

15.10. - 28.10.2020

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 01.10.2020

Tjedna akcija

01.10. - 14.10.2020

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 17.09.2020

Tjedna akcija

17.09. - 30.09.2020

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 03.09.2020

Tjedna akcija

03.09. - 16.09.2020

REKLAME
Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 20.08.2020

Tjedna akcija

20.08. - 02.09.2020

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 06.08.2020

Tjedna akcija

06.08. - 19.08.2020

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 23.07.2020

Tjedna akcija

23.07. - 05.08.2020

STUDENAC katalog od četvrtka

Studenac katalog

Bilo da ste vjerni kupac ili vas tek očekuje istraživanje ponude koju donosi Studenac, novi katalog najbolje je mjesto za početak avanture. Stavljajući naglasak na izbor najisplativijih akcija Studenac vas, sortirajući svoju virtualnu policu po vrstama prehrambenih proizvoda, na sistematičan i pregledan način vodi kroz trenutno aktualan asortiman. Tjedni katalog Studenac (aktualan od 15.10.2020 i važeći kroz 15.10.2020 - 28.10.2020) vjeran je i praktički nezaobilazan pomoćnik pri kupnji, uz koji će i početno ravnodušan kupac teško odoljeti bogatstvu i raznolikosti Studenac ponuda.

Ponuda Studenca se međutim, ne ograničava samo na Studenac letak (katalog), bilo u njegovom digitalnom ili tiskanom izdanju. Studenac katalog 2020 - ovdje - je tu da vas uvede u svijet Studenca i upozna sa širinom asortimana, dok je službena web stranica logično mjesto za nastavak istraživanja jednom kad se zakorači u ovaj šareni svijet.

Zanimljivosti o trgovačkom lancu Studenac

Budući da ne podliježe prostornim ograničenjima letka, službena stranica nudi temeljit i iscrpan popis svih trenutno važećih Studenac akcija, kao i popis „Cool proizvoda“, artikala čija cijena i kvaliteta zaslužuje posebnu pažnju kupaca. Osim iscrpnog popisa svih akcija (kao što je npr. „Studenac akcija tjedna“), popusta i pogodnosti koje obično nude Studenac katalozi, službeni web (www.studenac.hr) također donosi mnoge druge korisne informacije, kao što su popis i radno vrijeme poslovnica (varira po trgovinama ali najčešće traje od 7 do 20 sati), informacije o mogućnosti zaposlenja, kao i opće podatke o kompaniji i njenoj povijesti. Ovdje se također mogu naći korisni video-recepti, kao i popis Studenac trgovina koje nude uslugu „Studenac TO GO“ (što uključuje ponudu svježih sokova i kave, uz tjednu „combo akciju“ svježe pečenih pekarskih proizvoda).

Skromni počeci i strelovit razvoj

Studenac započinje svoje poslovanje 1973. kao mali obiteljski obrt. S otvaranjem tržišta i novih poslovnih prilika u devedesetima svoje poslovanje širi na maloprodaju, uz konstantno rastuću mrežu supermarketa na jugu Hrvatske. Uspješnost ovog poslovnog modela Studenac tako dokazuje i danas, obuhvaćajući više od 390 poslovnica i zapošljavajući oko 2500 radnika; dokazuje to uostalom i činjenica da regionalni fokus na južnu Hrvatsku Studenac nije spriječio da izbije na vrh top-liste trgovačkih lanaca u cijeloj zemlji.  Od skromnih početaka u devedesetima (otvaranjem jednog veleprodajnog centra u Dućama i nekoliko trgovina u Omišu), danas poslovanje njegovih mnogobrojnih prodavaonica osiguravaju dva veleprodajno-distribucijska centra (Dugopolje i TTTS). Održivi rast i razvoj kompanije nedavno je dobio dodatne garancije, njenim prelaskom u vlasništvo poljskog investicijskog fonda Enterprise Investors.

Nasuprot većini drugih lanaca supermarketa, Studenac svoje poslovanje fokusira na južni dio Hrvatske, tj Dalmaciju, otoke i Dalmatinsku Zagoru (proširivši se zadnjih godina I na područje Istre akvizicijom “Istarskih supermarketa”). Svoju prepoznatljivost ovaj lanac marljivo I predano gradi dugi niz godina; premda uglavnom nepoznat u kontinentalnom dijelu zemlje, u primorju je teško pronaći čak i manje mjesto bez bar jedne Studenac trgovine. Ovo ne treba čuditi, znajući da je Studenac među prvima prepoznao važnost gradnje povjerenja s kupcima: on to čini konstantno prilagođavajući asortiman svake pojedine trgovine lokalnim prilikama, kao i upornim inzistiranjem na promociji naše industrije i domaćih prehrambenih proizvoda, koji i danas čine pretežni dio robnog asortimana. Studenac trgovine manjeg formata, lako prilagodljive uvjetima i potrebama manjih mjesta, kao i cijene koje su svojom pristupačnošću vrlo često ispred konkurencije, osiguravaju lancu trgovina Studenac, i usprkos njegovom regionalnom fokusu, mjesto unutar deset najvećih i najpoznatijih trgovačkih lanaca u državi u kategoriji Prehrana.

Studenac; najbolja inspiracija za štednju

Svjesni smo da praćenje svih akcija i pogodnosti za kupnju svakodnevnim provjeravanjem web stranice trgovine može biti nepraktično jer traži značajnu disciplinu i angažman. Zato vas na stranici www.letkomat.hr uvijek spremno čeka “Tjedna akcija”, pregled najnovijih Studenac ponuda. Potrebno je tek pretplatiti se na naš newsletter kako biste uvijek uz sebe imali ažurnu ponudu, pa će uz Studenac katalog novi Studenac važeći popusti i ponude uvijek biti dostupni na jednom mjestu. U slučaju da ipak ne pronađete proizvode koje tražite, uvijek možete pokušati s drugim trgovinama u kategoriji, kao što su Plodine, NTL, Lonia, Lidl, Konzum, Kaufland, Interspar.

REKLAME


REKLAME