Studenac Katalog - tretnuta akcija

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 12.09.2019

Tjedna akcija

12.09.2019 - 18.09.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 05.09.2019

Tjedna akcija

05.09.2019 - 11.09.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 29.08.2019

Tjedna akcija

29.08.2019 - 04.09.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 15.08.2019

Tjedna akcija

15.08.2019 - 28.08.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 01.08.2019

Tjedna akcija

01.08.2019 - 14.08.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 18.07.2019

Tjedna akcija

18.07.2019 - 31.07.2019

Pregled letka Tjedna akcija trgovine Studenac vrijedi od 04.07.2019

Tjedna akcija

04.07.2019 - 17.07.2019

Studenac

Nasuprot većini drugih lanaca supermarketa, Studenac svoje poslovanje fokusira na južni dio Hrvatske, tj Dalmaciju, otoke i Dalmatinsku Zagoru (proširivši se zadnjih godina I na područje Istre akvizicijom “Istarskih supermarketa”). Svoju prepoznatljivost ovaj lanac marljivo I predano gradi dugi niz godina; premda uglavnom nepoznat u kontinentalnom dijelu zemlje, u primorju je teško pronaći čak i manje mjesto bez bar jedne Studenac trgovine. Ovo nimalo ne čudi, budući da je Studenac među prvima prepoznao važnost gradnje povjerenja s kupcima: on to čini konstantno prilagođavajući asortiman svake pojedine trgovine lokalnim prilikama, kao i upornim inzistiranjem na promociji domaće industrije i domaćih prehrambenih proizvoda, koji i danas čine pretežni dio robnog asortimana. Studenac trgovine manjeg formata, lako prilagodljive uvjetima i potrebama manjih mjesta, kao i cijene koje su svojom pristupačnošću vrlo često ispred konkurencije, osiguravaju lancu trgovina Studenac, i usprkos njegovom regionalnom fokusu, mjesto unutar deset najvećih i najpoznatijih trgovačkih lanaca u državi u kategoriji Prehrana.

Bilo da već jeste vjerni kupac, ili vas tek očekuje avantura istraživanja ponude „Studenca“, Studenac katalog najbolje je mjesto za početak. Ovaj bogato opremljeni, šareni vodič na sistematičan i pregledan način (stavljajući naglasak na izbor najisplativijih Studenac akcija i sortirajući svoju virtualnu policu po vrstama prehrambenih proizvoda) vodi vas kroz trenutnu ponudu. Tjedni Studenac katalog (s važenjem 12.09.2019 - 18.09.2019) vjeran je i praktički nezaobilazan pomoćnik pri kupnji, uz koji će i inicijalno ravnodušan kupac teško odoljeti bogatstvu i raznolikosti Studenac ponuda.

Studenac ponuda se međutim, ne ograničava samo na Studenac letak (katalog), bilo u njegovom digitalnom ili tiskanom izdanju. Studenac letak je tu da vas uvede u svijet Studenca i upozna sa širinom asortimana, dok je službena web stranica (www.studenac.hr) logično mjesto za nastavak istraživanja jednom kad se uđe u ovaj šareni svijet. Ne podliježući prostornim ograničenjima letka, službena stranica nudi temeljit i iscrpan popis svih trenutno važećih Studenac akcija, kao i popis „Cool proizvoda“, artikala čija cijena i kvaliteta zaslužuje posebnu pažnju kupaca.

Vrijedi napomenuti da, osim sistematičnog popisa svih akcija, popusta i pogodnosti, službena web stranica također donosi mnoge druge korisne informacije, kao što su popis i radno vrijeme poslovnica, informacije o mogućnosti zaposlenja, kao i opće informacije o kompaniji i njenoj povijesti. Ovdje se također mogu naći korisni video-recepti, kao i popis Studenac trgovina koje nude uslugu „Studenac TO GO“ (što uključuje ponudu svježih sokova i kave, uz tjednu „combo akciju“ svježe pečenih pekarskih proizvoda). Ipak, praćenje svih akcija i pogodnosti za kupnju neprestanim dnevnim posjećivanjem web stranice trgovine može biti nepraktično i iziskuje disciplinu i angažman: zato smo na stranici www.letkomat.hr u sekciji Tjedna akcija za vas pripremili mogućnost lakog i pouzdanog praćenja Studenac ponuda; potrebno je samo pretplatiti se kako biste uvijek uz sebe imali ažurnu ponudu i najnoviji Studenac katalog. „Studenac Katalog - tretnuta akcija

=donosi i organizira sve aktualne Studenac ponude na jednom mjestu, a u slučaju da ipak pronađete proizvode koje tražite, uvijek možete pokušati s drugim trgovinama u kategoriji, kao što su Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Tommy.

Kratka povijest kompanije Studenac

Studenac započinje svoje poslovanje 1973. kao skromni obiteljski obrt. S otvaranjem tržišta i novih poslovnih prilika u devedesetima svoje poslovanje širi na maloprodaju, uz konstantno rastuću mrežu supermarketa na jugu Hrvatske. Uspješnost ovog poslovnog modela Studenac tako dokazuje i danas, obuhvaćajući više od 390 poslovnica i zapošljavajući oko 2500 radnika; dokazuje ga uostalom i činjenica da regionalni fokus na južnu Hrvatsku Studenac nije spriječio da izbije na vrh top-liste trgovačkih lanaca u cijeloj zemlji.  Od skromnih početaka u devedesetima (otvaranjem jednog veleprodajnog centra u Dućama i nekoliko trgovina u Omišu), danas poslovanje njegovih mnogobrojnih prodavaonica osiguravaju dva veleprodajno-distribucijska centra (Dugopolje i TTTS). Održivi rast i razvoj kompanije nedavno je dobio dodatne garancije, njenim prelaskom u vlasništvo poljskog investicijskog fonda Enterprise Investors.