Tupperware Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Tupperware akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Tupperware

Pregled letka Katalog Pripremite se za plodonosnu jesen! trgovine Tupperware vrijedi od 31.08.2020

Katalog Pripremite se za plodonosnu jesen!

31.08. - 27.09.2020

Pregled letka Obavijest trgovine Tupperware vrijedi od 22.04.2020

Obavijest

22.04. - 30.09.2020

REKLAME
Pregled letka Katalog Proljeće / Ljeto 2020 trgovine Tupperware vrijedi od 03.03.2020

Katalog Proljeće / Ljeto 2020

03.03. - 30.09.2020

Pregled letka Katalog Ostanite „cool”: stiže jesen! trgovine Tupperware vrijedi od 03.08.2020

Katalog Ostanite „cool”: stiže jesen!

03.08. - 30.08.2020

Pregled letka Katalog Pobijedite vrućinu trgovine Tupperware vrijedi od 29.06.2020

Katalog Pobijedite vrućinu

29.06. - 02.08.2020

Pregled letka Katalog Otkrijte slatku stranu života trgovine Tupperware vrijedi od 01.06.2020

Katalog Otkrijte slatku stranu života

01.06. - 28.06.2020

REKLAME
Pregled letka Katalog Zlatni trenuci trgovine Tupperware vrijedi od 04.05.2020

Katalog Zlatni trenuci

04.05. - 31.05.2020

Tupperware katalog Katalog Pripremite se za plodonosnu jesen!

Tupperware katalog

Puki podatak da se , kao ponuđač posuđa Tupperware na Letkomatu smjestio u kategoriji Ostalo ovom (svjetski poznatom) proizvođaču baš nimalo ne oduzima na važnosti.  Činjenica da na domaćem tržištu nema mnogo konkurencije, zapravo bi nas trebala prije privući nego odbiti, a bolje nego itko ove će riječi shvatiti oni koji su bar jednom u ruke uzeli Tupperware katalog (Katalog Pripremite se za plodonosnu jesen!)i dali mu priliku da ih oduševi. Uistinu, Tupperware katalog Listopad 2020  (dostupan ovdje, s početkom važenja od 31.08.2020 i trajanjem 31.08.2020 - 27.09.2020) imat će nešto za svaki ukus i potrebu: njegova desetljetna prisutnost, posebno na inozemnom tržištu praktički mu je zagarantirala popularnost kod starijih, dok, čini se, i mlađe sve više osvaja praktičnošću i jednostavnošću svog dizajna, toliko prikladnim potrebama, pa i estetici modernog vremena. Nije pretjerano reći: svaki je letak koji izda Tupperware akcija za sebe, prilika za popust i novu uštedu, što još više znači na području gdje štednja  i kvaliteta zapravo rijetko idu zajedno.

Tupperware informacije: gdje početi?

Tupperware web stranica (www.tupperware.hr) odskače od konkurencije prividno malom količinom sadržaja: međutim, radi se tek o izbjegavanju suvišnog. Naprotiv, čini se da je Tupperware zaista prepoznao bilo modernog marketniga: više od pretrpavanja proizvodima i slaganja kategorije na kategoriju, kupce će privući spretno smišljen i sadržajan letak i katalog. Tako je službeni Tupperware katalog (uz pridruženi mu sezonski YouTube video insert) vidno istaknut na službenoj stranici kao zapravo glavni način upoznavnaj s proizvodima, zamjenjujući tradicionalne prenakrcane izbornike. Svakako valja napomenuti da ovo nije sve: u kategoriji „Tekuće promocije“ pripremio nam je Tupperware letak kojim nam skreće pažnju na tekuće promocije; ovaj, dakle, letak služi kao popis trenutno aktualnih Tupperware akcija.

Tvrtki Tupperware zaista treba dati priznanje za preglednost: važne informacije i savjeti izdvojeni su u posebnu kategoriju. Samim time, neopterećene suvišnim, ove će informacije biti lakše uočene, shvaćene i usvojene.

Kao dodatak, ovdje ćemo naći i nekoliko kulinarskih recepata, kao i informacije o karijeri i par riječi o povijesti tvrtke, zajedno s podacima za kontakt. Ni više ni manje nego što je potrebno za obavijesti o mogućnostima kupnje (koja se u slučaju kompanije Tupperware odvija preko lokalnih posrednika).

Ne treba zaboraviti: uz Tupperware letak i web stranicu, „Tupperware Party“ je jednako važan način promocije proizvoda tvrtke! Ova mogućnost pruža priliku domaćicama da u svom domu Tupperware prezentatoru pruže priliku da uzvanike upozna s prednostima posuđa koje tvrtka nudi; ne treba zaboraviti, prilika da se proizvod vidi i opipa svojom izravnošću i neposrednošću može lako zasjeniti efekt čak i najboljeg letka ili web stranice.

Kratka povijest kompanije Tupperware

Otkako je Tupperware još 1946. osnovao Earl Tupper (po kome je tvrtka dobila i ime), već više od 70 godina ona kontinuirano inovira na polju čuvanja hrane. Ona to ne čini samo razvojem teorije, već proizvodi i nudi praktične proizvode za tu namjenu, a takav joj je sistematični pristup osigurao kod mnogih danas status prvog u klasi. S prometom od milijardu dolara godišnje, 1000 vrsta proizvoda i 14 tvornica na globalnoj razini, Tupperware zaista sve više opravdava ovu poziciju.

U Hrvatskoj Tupperware djeluje preko svojih posrednika (Jesen Usluge d.o.o. i Procella d.o.o.), a svojim Danima otvorenih vrata usprkos znatnom tržišnom udjelu još uvijek uspijeva kontinuirano osvajati povjerenje novih kupaca.

Štednja kao misija Tupperware trgovina

Jednostavnost, efikasnost i pristupačnost glavne su ideje na kojima Tupperware temelji svoj poslovni model. Štoviše, svaka Tupperware akcija teži za tim da kupcima što više neposredno približi ove odlike. Valja priznati: dominantna pozicija ovog poniđača posuđa na domaćem tržištu mnogo govori u njegovoj tržišnoj prodornosti.

Pa i pored toga, valja priznati da ni Tupperware posuđe neće zadovoljiti baš svaki ukus. Neki će možda tražiti još jeftinije, nečije će potrebe zadovoljiti samo luksuzno posuđe. Oni manje sretni možda će propustiti Tupperware party ili će ih mimoići neki popust. Za sve takve pripremili smo i alternativni prijedlog: asortiman posuđa, kao i druge raznovrsne robe iz ove kategorije preporučujemo provjeriti preko Letkomata, u trgovinama poput Tokić, Pepco, NKD, Kik.

 

REKLAME


REKLAME