REKLAME

Katalog Plodine - Nova tjedna akcija

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Plodine vrijedi od 10.10.2019

Aktualni katalog

10.10.2019 - 16.10.2019

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Plodine vrijedi od 03.10.2019

Aktualni katalog

03.10.2019 - 09.10.2019

REKLAME
Pregled letka Katalog trgovine Plodine vrijedi od 26.09.2019

Katalog

26.09.2019 - 02.10.2019

Pregled letka Katalog trgovine Plodine vrijedi od 19.09.2019

Katalog

19.09.2019 - 25.09.2019

Pregled letka Katalog trgovine Plodine vrijedi od 12.09.2019

Katalog

12.09.2019 - 18.09.2019

REKLAME

Plodine katalog

Tvrtka Plodine (d.d.) dugi se već niz godina uspješno dokazuje na hrvatskom tržištu, uspijevajući nametnuti svoj poslovni model i tempo ekspanzije ulagačima i kupcima , što je vjerojatno najbolji dokaz njegove učinkovitosti i promišljenosti. U žestokoj konkurenciji, na malom i otvorenom tržištu kakvo predstavlja ono hrvatsko, postati jedan od najznačajnijih maloprodajnih trgovačkih lanaca svakako je dobar dokaz snage poslovnog modela. Poslovanje tvrtke Plodine izdvaja se iz konkurencije po nekoliko bitnih osobitosti, među kojima je jedna od najvažnijih oslanjanje, koliko god se može, na proizvode domaćih proizvođača. Osim toga, Plodine su jasno i nedvosmisleno prepoznale važnost robne marke: u modernoj trgovačkoj djelatnosti nije važno samo što se prodaje, nego kako se prodaje: tvrtka Plodine se tako već u najranijim fazama širenja i razvoja kupcima trudila ponuditi posebno i samo za ovaj lanac specifično iskustvo kupovine, konstantno se prilagođavajući potrebama mušterija i uvijek uporno iznova vraćajući težište na zadovoljstvo i ugodu kupovine. Brižljivo građeno povjerenje osigurava da će kupci za svoj novac provjereno dobiti vrijedan i kvalitetan proizvod.

Asortiman lanca Plodine stavlja poseban naglasak na svježe meso i voće i povrće, stoga se na letkomat.hr Plodine, podrazumijevano, smjestio u kategoriji Prehrana.  Težnja što ugodnijoj kupnji ovdje nije samo floskula; zorno to pokazuje i izdašna opremljenost i kolorit koju nude Plodine katalozi. Vrata kroz koja možete zaviriti u Plodine paralelno uz glavni, donosi i drugi, dodatni Plodine katalog, a ovaj asortiman redovitih Plodine akcija dodatno obogaćuje i dodatni Plodine letak, koji sadrži posebne, sezonske promocije: u trenutku pisanja ovog članka, to je treći katalog Plodine trgovačkog lanca pod imenom , „Hello Summer“, koji može potencijalno obogatiti svačije ljeto ponudom sladoleda, grickalica i ostalih slastica i ukusnih tematski relevantnih prehrambenih namirnica.

Opći Plodine katalozi (prvi Plodine katalog koji se odnosi na prehrambene proizvode, i drugi, koji se fokusira na sporedni asortiman poput odjeće i potrepština za dom) važe 10.10.2019 - 16.10.2019, dok specijalni, sezonski  katalog Plodine, ljetni plodine letak dolazi s rokom trajanja od mjesec dana. U slučaju da vam ni sve ove publikacije dovoljno ne približe ponudu trgovina Plodine, tu je i niz TV plodine akcija koje se periodično emitiraju na malim ekranima (iste je video sadržaje moguće pregledati i na stranici dućana, www.plodine.hr). Uvjerite se i sami zašto kupci cijene redovite promocije trgovina Plodine!

Trenutno pouzdano važeće informacije vezane uz radno vrijeme ili popis poslovnica, kao i opće informacije o tvrtki i razne druge podatke (mogućnosti zaposlenja, popis brandova, povijest  tvrtke, itd.) lako i brzo se mogu pronaći na već napomenutoj službenoj web stranici (www.plodine.hr).

Na našoj stranici Aktualni katalog potrudili smo se da vam na pregledan način poslužimo sve relevantne informacije o aktualnoj ponudi dućana Plodine, ali ukoliko još niste pronašli ono što ste tražili – ne zdvajajte, već provjerite virtualne izloge sličnih trgovina, kao što su Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Spar, Studenac, Tommy. Uz letkomat.hr se nikad ne trebate bojati propuštanja Plodine ponude; pretplatite se i uvijek ćete primati najnovije specijalne promocije, te biti informirani o svim trenutno važećim popustima. „Katalog Plodine - Nova tjedna akcija“ vrijedi sada; zato kupujte i uštedite uz letkomat.hr, jer on se brine za vaše vrijeme i novac!

Kratka povijest tvrtke Plodine

Dioničko društvo Plodine osnovano je 1993. otvaranjem prvog prodajnog centra (poslovnice) u gradu Rijeci. Mudra poslovna politika shvatila je važnost aktivne politike ekspanzije, pa već 2000. godine počinje intenzivno širenje ovog lanca trgovina otvorenjima brojnih standardiziranih supermarketa diljem hrvatske, uređenih po europskim i svjetskim standardima. Danas snagu tvrtke Plodine najbolje dokazuje činjenica da u hrvatskoj posluje već 83 supermarketa ove robne kuće, s tendencijom daljnjeg širenja.

REKLAME


REKLAME