REKLAME

Links Katalog - trenutna akcija

Pregled letka Ponuda trgovine Links vrijedi od 19.10.2020

Ponuda

19.10. - 02.11.2020

Pregled letka Katalog - Okreni novu ploču! trgovine Links vrijedi od 17.08.2020

Katalog - Okreni novu ploču!

17.08. - 20.09.2020

Pregled letka Katalog - Blago tebi...počinju praznici! trgovine Links vrijedi od 08.06.2020

Katalog - Blago tebi...počinju praznici!

08.06. - 05.07.2020

Pregled letka Katalog - U tom grmu leži zec trgovine Links vrijedi od 06.04.2020

Katalog - U tom grmu leži zec

06.04. - 10.05.2020

REKLAME
Pregled letka Katalog - Pahuljice posvuda! trgovine Links vrijedi od 03.12.2019

Katalog - Pahuljice posvuda!

03.12. - 19.01.2020

Pregled letka Katalog - Opaučene cijene! trgovine Links vrijedi od 14.10.2019

Katalog - Opaučene cijene!

14.10. - 10.11.2019

Pregled letka Katalog - Štreberi preporučuju! trgovine Links vrijedi od 26.08.2019

Katalog - Štreberi preporučuju!

26.08. - 22.09.2019

Links ackije i letci

Links katalog

Links ni ovog puta nije razočarao! Najnoviji Links katalog („Ponuda“) nalazi se ovdje i vrijedi od 19.10.2020 - 02.11.2020, a svojim nas šarenim ali pametno organiziranim stranicama strpljivo vodi za ruku kroz sve važne aspekte Links ponude.  Proizvodi iz kategorije Tehnika ne nabavljaju se možda svaki dan, ali tim više prilikom takve nabavke treba posebno obratiti pažnju na uvjete i mogućnosti kupnje. Links popusti lako će obradovati sve ukućane: za elektronikom i informatičkom robom luduju i stari i mladi, dok se prilike za njihovu povoljnu kupnju ne pružaju često.

Kroz ovu solidno opremljenu brošuru, Links nas upoznaje s najvažnijim proizvodima, a obratimo li pažnju na povijest ponuda koje je nudio Links akcije povoljne robe i u budućnosti, sigurni smo, neće izostati.

 

Informacije: Links ponuda i uvjeti

Links katalog, bez sumnje, širinom svoje ponude lako će zadovoljiti i izbirljivije kupce; međutim, pravo istraživanje može započeti na službenoj web stranici (www.links.hr).  Ova slojevita i raskošno opremljena web lokacija u prvi mah čak može zbuniti neiskusnog posjetitelja, preplavljujući ga mnoštvom ponuda i informacija. Međutim, prihvati li izazov, kupcu se trud višestruko vraća: uz Links akcije su uvijek blizu i nadohvat ruke, a čak i roba po standardnim, svakodnevnim cijenama veoma je često povoljnija nego u konkurentskim trgovinama.

Premda u javnosti poznat kao trgovina informatičkom robom, Links nije ništa manje atraktivan ni u pogledu ostatka svoje ponude. Tko želi do vrhunskih televizora ili bijele tehnike, uz Links ne može pogriješiti, a tu su i sportska oprema, igračke, dronovi…

Dobrom organizacijom koju je osmislio Links popusti uvijek dolaze na prvo mjesto, pa su i u tražilici proizvoda (koja služi i kao web-shop) jasno naznačeni posebnim simbolom, a najvažnije ponude su dodatno istaknute na samoj naslovnici („home page“).

Pored standardnih mogućnosti kakve nudi i konkurencija, Links web stranica izdvaja se naprednim mogućnostima kao što su alat za usporedbu svojstava pojedinih proizvoda, Lista želja, pa čak i popis nedavno pregledanih artikala.

Tu ćete naći i informacije o kupnji, načinima plaćanja, jamstvu i servisu, kao i sve bitne podatke koji bi vam, bilo kao posjetitelju fizičke Links trgovine ili korisniku web shopa, mogli zatrebati: poslovnice i njihovo radno vrijeme (najčešće od 8 do 20 sati), kontaktne informacije, mogućnosti zaposlenja i pretplata na newsletter. U slučaju korištenja web-shopa, a što je već standardna praksa, preporuča se izrada profila koji se zatim može koristiti i kod svake iduće online nabavke.

Kratka povijest trgovine Links

Osnovan 2001. godine sa svega 4 zaposlenika, narednih se godina tvrtka Links brzo širi. Tako je Links trgovine (poslovnice) otvorio do danas u svim važnijim gradovima Hrvatske (možemo ga naći u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru i nizu manjih gradova). Do 2017 godine tvrtka je narasla na čak 122 zaposlena, s prihodom od 250 milijuna kuna (uvećan za 28% u odnosu na 2016.). Poslovni prostori sada obuhvaćaju 4500 m2 u cjelini, a te je, 2017. godine, otvorena i prva poslovnica izvan Hrvatske, u Ljubljani.

Links: mudrost štednje

Štedjeti kupujući informatičku robu i potrošačku elektroniku još uvijek nije mala stvar: trend koji donose Links popusti i akcije donedavno se činio rezerviran samo za trgovine svakodnevnim potrepštinama i živežnim namirnicama. Ipak, budući da je ovo još uvijek iznimka a ne pravilo, i trgovina kao što je Links još je relativno mali broj: zato ni uz svo bogatstvo popusta možda nećete uvijek naći ono što vam odgovara. Želite li optimalno kupovati i maksimalno iskoristiti prednosti koje nudi Links, preporučamo da ne brzate: potrudite se redovito pratiti i s vremena na vrijeme provjeravati letak i službenu web stranicu, pa ćete, uvjereni smo, prije ili kasnije i vi za sebe naći pravu stvar i pravu cijenu. A u slučaju da želite još povećati svoje šanse i dati priliku i drugim trgovinama, ili Links (još) ne nudi artikl koji tražite, preporučamo vam i druge trgovine iz ove kategorije, kao što su Metro, Elipso.

REKLAME


REKLAME