Deichmann katalog - kolekcija Listopad 2020

Trenutačni Deichmann akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Deichmann

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Deichmann vrijedi od 01.10.2020

Aktualni katalog

01.10. - 31.10.2020

Pregled letka Katalog trgovine Deichmann vrijedi od 14.05.2018

Katalog

14.05. - 15.06.2018

REKLAME

Deichmann katalog obuće

Deichmann katalog

Kao svjetski relevantan proizvođač obuće za sve uzraste, Deichmann definitivno ne zaostaje za globalnim trendovima ni u prezentaciji svoje bogate ponude u kategoriji Odjeća i obuća. Deichmann ne iscrpljuje dragocjenu pažnju kupaca dosadnim popisima i listama artikala: Deichmann ponuda zapravo je sinonim za niz atraktivnih Deichmann akcija, koje pokrivaju sve zamislive kategorije kupaca. Bilo da se radi o muškarcima, ženama ili djeci i bez obzira o kojoj se dobnoj skupini ili razini modne istančanosti radilo, Deichmann katalozi uvijek će imati što ponuditi. Katalog Deichmann najlakše je i najpraktičnije provjeriti ovdje, na linku koji uvijek ima za vas spremna nova iznenađenja. Ovaj izvanserijski katalog, s početkom važenja na 01.10.2020 i trajanjem 01.10.2020 - 31.10.2020, uspješno izbjegava svaku nepredvidivost. Tako će primjerice Deichmann katalog 2020. nekad nuditi opći pregled Deichmann proizvoda, a već idući mjesec može nas iznenaditi specijaliziranim ponudama za djecu, muškarce, žene, modne sladokusce…

Deichmann: tvrtka na svjetskoj razini

Trgovačko poduzeće Deichmann, koje danas sačinjava čak 3989 poslovnica u 26 zemalja i koje zapošljava čak oko 40.000 zaposlenika, krase bogata povijest i skromni počeci. Od svojih početaka kao skromne obiteljske trgovine jednu je vrlinu Deichmann zadržao i do danas kao neprekinutu tradiciju: kontinuirani razvoj samo na temelju vlastitih resursa, bez oslanjanja na burzu i velikog zaduživanja. Osnovano u Njemačkoj pokrajini Ruhr 1913., poduzeće je veoma brzo naraslo do impozantnih razmjera, i postalo jedan od najvažnijih europskih lanaca za prodaju obuće. Samo narednih godina, Deichmann planira osnovati i modernizirati stotine novih i postojećih poslovnica.

Bilo da zavirimo u službeni Deichmann katalog ili posjetimo službeni web (www.deichmann.com), teško je ostati ravnodušan jednom kad se suočimo s bogatstvom Deichmann ponude. Pod naoko nedužnim i jednostavnim općim kategorijama, krije se pregršt detalja i raznolikih vrsta obuće, a izbor koji se nudi dostiže i najraskošnije izloge. Samo što se tiče ponude za žene, i to već u redovnoj ponudi nezavisno od izvanrednih Deichmann akcija, naći će se kako modne tenisice, tako i mokasinke; sve je ovdje, od niskih i visokih čizama do gležnjača, svih mogućih vrsta tenisica, obuće koja priziva udobnost doma kao i one za planinarenje i sportske aktivnosti. Tu su i torbice za dame svih vrsta i različitih modnih marki.

Što se muškaraca tiče, raspon ponude je također očekivano širok. Bez obzira tražite li tenisice ili elegantne cipele, cipele za po kući ili za prirodu, izbor je sveobuhvatan. Ako ste u potrazi za dječjom obućom, tu su cipelice za sve potrebe i podneblja, s posebnim naglaskom na specifične dječje potrebe, kao što je pomoć pri učenju hodanja. Deichmann posebno ističe i u zasebnu kategoriju stavlja suradnju sa svjetski poznatim robnim markama (npr Adidas, Fila, Puma i bezbroj drugih…). Ipak, pravo nam istraživanje tek slijedi: u kategoriji „Sniženo“ niz Deichmann akcija 2019. godinu obogaćuje brojnim iznenađenjima i neodoljivim popustima: u svim kategorijama (muškarci, žene, djeca, sport) ovdje nalazimo iscrpan pregled obuće koja se može dobiti po nižim cijenama (koje su vidljivo i pošteno istaknute).

Do svog će zadovoljstva lako kroz posebne kategorije naći i oni koji prate modne trendove, a zasebna je sekcija omogućena i za XXL artikle. Svoj je pečat i zaštitni znak trgovini Deichmann pridružila i Rita Ora, uz čiju preporuku dolaze odabrane kategorije obuće.

 Dodatno, tu je i službeni blog kao i Online shop, a lako je doći i do svih važnih informacija o trgovini, poput povijesti, razvojnog modela ili načela tvrtke kao što je društveno odgovorno poslovanje. Tu je i lokator poslovnica, gdje je moguće naći iscrpne detalje o svakoj od njih; bar po jedna smještena je u svakoj županiji i svakom važnijem hrvatskom gradu, tako da zaista nema isprike da ne istražite Deichmann svijet obuće. Uobičajeno radno vrijeme je od 9 do 21 sati, prilagođeno po potrebi lokalnim prilikama.

Jeftinije do kvalitetne obuće uz Deichmann

Sigurni smo: jednom kad vas Deichmann katalozi i akcije uvuku u svoj svijet, teško ćemo iz njega izaći. Ipak to nije razlog da se zaboravi i na druge trgovine iz ove kategorije! Ne zadovolji li vas ponuda sa službene web stranice ni iz posljednjeg kataloga („latestleafletName“), ili tek želite usporediti cijene između više ponuđača i steći širu sliku o ponudi obuće, nikako ne propustite pregledati i druge trgovine s naše liste preporuka, kao što su Zara, Planet obuća.

REKLAME


REKLAME