DECATHLON katalog 2020 - Akcija Listopad

Trenutačni Decathlon akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Decathlon

Pregled letka Jogging trgovine Decathlon vrijedi od 01.10.2020

Jogging

01.10. - 31.10.2020

REKLAME

DECATHLON katalozi i akcije

DECATHLON katalog

Kao jedna od najvećih i najbolje opremljenih europskih trgovina sportskim potrepštinama, nije trebalo mnogo dvoumljenja da bismo ovaj lanac odabrali za našu kategoriju „Sport“. A kako bismo ovu tvrdnju i potkrijepili, potrebno je pružiti i dokaz, zato tvrdimo da je Decathlon katalog 2020. najbolji je suputnik i uvod u početak istraživanja Decathlon ponude sportske opreme. U to se može lako uvjeriti svatko tko makar ovlaš prolista spomenutu brošuru, koja nam u posljednjem izdanju stiže pod nazivom „Jogging“. Svaki je Decathlon katalog uvijek bogato koloriran i uređen s posebnim naglaskom na preglednost i izbjegavanje prezasićenosti ponude, a dotični je Decathlon letak dostupan ovdje, s početkom važenja od 01.10.2020 i trajanjem 01.10.2020 - 31.10.2020. Valja napomenuti: kako bi izbjegao rutinu i ponavljanje od kojih često pate konkurentski katalozi, Decathlon se trudi svako izdanje tematski drugačije obojiti i posvetiti pojedinoj sportskoj disciplini (jogging, trekking, biciklizam, planinarenje i, podrazumijeva se, mnoge druge).

Kako saznati više o trgovini Decathlon?

Za sve podrobnije informacije i potpuni uvid u raspon proizvoda koje se nude, nema boljeg mjesta od službene web stranice na adresi www.decathlon.hr. Profesionalno uređena i s fokusom na preglednost i isticanje najvažnijih i najatraktivnijih Decathlon akcija, ova web stranica zaista će  zadovoljiti i najkritičnije. Strukturirana poput praktične baze podataka, ova stranica izbjegava gomilanje i nepregledne liste; pretraživanje se započinje u jednoj od glavnih kategorija (Svi Sportovi, Muškarci, Žene, Djeca…), da bi se zatim po abecednom redu svaka od tih kategorija proširila prema paleti proizvoda u ponudi (npr. u kategoriji „Muškarci“ nalazimo tri potkategorije: Kupaći kostimi, Obuća i Odjeća). Najvažnije ponude, najprimjerenije trenutnoj sezoni i godišnjem dobu stavljene su u prvi plan, a zahtjevniji će kupac lako pronaći svoj sport među različitim kategorijama na naslovnici (planinarenje, biciklizam, trčanje, romobili, ronjenje, bodybuilding, nogomet, košarka, vodeni sportovi, tenis, lov, fitness…) od kojih svaka mami na istraživanje njene ponude. Zaista, već samo pregledavanje bogato slikovno uređene naslovne stranice osigurava da nikom kome su potrebni ne promaknu Decathlon popusti.

Decathlon stalne kupce dodatno mazi posebnim programom vjernosti („Decathlon Team“), a tu je i mogućnost kupnje „Poklon kartice“: u odabranom novčanom iznosu, moguće je primatelja ove kartice podariti mogućnošću nabave proizvoda po izboru iz bilo koje dostupne mu trgovine! Ne treba zaboraviti ni Decathlon Webshop: za one kojima online način kupnje više odgovara, on je ovdje doveden do vrhunca efikasnosti: potrebno je samo otvoriti korisnički račun, ubaciti željeni proizvod u košaricu, odabrati način plaćanja i dostave, i željeni će proizvod uskoro biti na vašoj adresi. Ovaj će korisnički račun poslužiti i kod svake naredne kupnje.

Tu su, naravno, i sve dodatne potrebne informacije, kao one o jamstvu i mogućnostima kupnje, mogućnostima za zaposlenje i načelima same tvrtke. Poslovnice se mogu naći u svim većim gradovima Hrvatske: stanovnici Zagreba imaju na raspolaganju čak dva centra, no i Decathlon Split ili Decathlon Osijek nisu ništa manje atraktivni prodajni centri; baš kao i dućani u većim gradovima, primjerice, i Decathlon Osijek katalog trgovine jednako će dobro opravdati dostupnošću proizvoda. Radno vrijeme ovih poslovnica obično je od 8 ili 9 do 21 sat.

Kratka povijest trgovine Decathlon

Započevši od tek jedne trgovine sportskom opremom u francuskom gradu Lille-u (osnovane 1976.), Decathlon je napore svog osnivača Michela Leclerqa opravdao ubrzanim širenjem. Kroz osamdesete i devedesete ovo postaje pravi trgovački lanac, šireći svoje poslovanje ne samo diljem Francuske, već i kroz Njemačku, Španjolsku, Italiju, Portugal, Brazil. Danas već uvelike posluje i izvan Europe, šireći se na azijsko i afričko tržište; 2018 poslovanje se širi i na Australiju. Decathlon osim trgovinom održava korak s konkurencijom i naporima oko istraživanja i razvoja. Kao posljedica pametno razvoja, tvrtka danas ima oko 1.500 trgovina u pedesetak država svijeta, zapošljavajući blizu 90.000 radnika.

Decathlon: povoljno do sportske opreme

Bez obzira jeste li za početak upoznavanja Decathlon ponude odabrali nas („leaflet_name“) ili službenu stranicu, sigurni smo da vam ni na jedan način ne mogu promaknuti atraktivne Deichman akcije, koje mame koliko cijenama, toliko i kvalitetom. Ipak, nikom ne valja vjerovati na riječ: bilo da želite dodatno potvrditi uvjerenje o bogatstvu ponude i povoljnim cijenama ove trgovine, ili kojim slučajem niste našli željeni artikl, na raspolaganje vam stavljamo izbor drugih trgovina u ovoj kategoriji, kao što su Intersport, Hervis.

REKLAME


REKLAME