Intersport Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Intersport akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Intersport

Pregled letka Columbia trgovine Intersport vrijedi od 01.10.2020

Columbia

01.10. - 31.10.2020

Pregled letka Katalog trgovine Intersport vrijedi od 12.09.2018

Katalog

12.09. - 09.10.2018

REKLAME
Pregled letka Katalog trgovine Intersport vrijedi od 22.08.2018

Katalog

22.08. - 11.09.2018

Pregled letka Katalog trgovine Intersport vrijedi od 06.06.2018

Katalog

06.06. - 30.06.2018

Pregled letka Katalog trgovine Intersport vrijedi od 09.05.2018

Katalog

09.05. - 31.05.2018

Pregled letka Katalog - Biciklizam trgovine Intersport vrijedi od 01.05.2018

Katalog - Biciklizam

01.05. - 31.08.2018

REKLAME

Intersport Katalog

Intersport letak

Kompaniju Intersport, možda više nego i jednu drugu, karakterizira njeno službeno geslo: „Sport svima“ (u izvorniku: „Sport to the people“). Nastala udruživanjem nekoliko trgovaca sportske odjeće, s vremenom je ova tvrtka iz kategorije Sport izgradila vlastiti identitet, čije su glavne odrednice pristupačnost i univerzalnost.  Kako bi se sport zaista ponudilo i približilo svima, ponuda treba biti univerzalna, a koliko Intersport u tome uspijeva briljirati, najbolje je da se sami uvjerite listajući ovdje službeni Intersport katalog 2020. Bez pretjerivanja se može reći da ovdje baš svaki sportaš može naći kutak za sebe i potrepštine za svoju profesiju ili hobi, a tome pridonosi nenametljiva organizacija same brošure (Columbia), koja važi od 01.10.2020 i traje 01.10.2020 - 31.10.2020. Zaista, ovaj Intersport letak svakom sportašu, i onom koji će to tek postati, pristupa kao svom prijatelju, a profesionalca pomaže promaknuti u istinskog pobjednika.

Jednostavno je: ukoliko želite do Intersport akcija na najbrži i najatraktivniji način, Intersport katalog najbolji je alat za to.

Gdje saznati više o Intersport ponudi?

Ako se ni nakon savjeta koje pruža službeni Intersport letak još niste odlučili što kupiti, nakon prvog koraka preporučuje se drugi: posjet službenoj web stranici na adresi www.intersport.hr. Ovdje ne samo da ćete biti kvalitetno informirani o svim nijansama i pojedinostima Intersport ponude, već i o viziji i idealima tvrtke, kao dokazu njenog kontinuiteta i tržišne prodornosti. Na stranici koju je za nas pripremio Intersport popusti predstavljaju važno težište, ali ništa nije žrtvovano sistematičnosti. Tako će ljubitelji baš svih sportova i sportskih disciplina ovdje doći na svoje. Odjeća, Obuća, Dodaci i Sportovi glavne su potkategorije, u koje su razvrstane glavne kategorije koje označavaju korisnike samih artikala: Muško, Žensko, Djeca. Zasebnu sekciju dobiva i Alpsko skijanje, a Intersport se posebno ponosi zvučnim svjetskim brendovima (Nike, Adidas, Reebok…) čije proizvode nudi u mnogim zemljama i po često nenadmašnim cijenama. Tko zna, možda baš vama uspije doći do nekog od ovih vrijednih sportskih artikala po cijeni kakvu niste ni sanjali? Odgovor na to pitanje možda će pružiti baš Intersport akcija Listopad 2020.

Intersport poslovnice lako ćete pronaći preko interaktivne mape integrirane u službeni web (ove trgovine obično rade do 20 ili 21 sat). Naravno, službena stranica nudi i svu drugu potrebnu pomoć zalutalom ili zahtjevnom kupcu: posebne sekcije posvećene su sportovima (biciklizam, trčanje, nogomet…), a tu su u informacije o plaćanju i reklamaciji, tablica veličina, često postavljana pitanja, sekcija relevantnih vijesti, kao i podaci za kontakt. Osim u fizičkim trgovinama, prilike Intersport akcija i redovno kupovanje je moguće izvršiti i putem Webshopa.

Kratka povijest kompanije Intersport

Povijest ove kompanije počela je 1968. godine, kad je na Pariškoj konferenciji donesena odluka o potrebi osnivanja jedinstvenog trgovačkog subjekta koji bi osigurao pouzdanu nabavu sportske opreme. Deset trgovina tad se udružuju u Intersport, i od tada širenje tvrtke neprekinuto traje već 40 godina. Preko 5400 poslovnica u 44 zemlje dokaz su globalne konkurentnosti, a u 2012 korporacija preuzima i američku tvrtku TAF („The Athlete's Foot“). U Hrvatskoj Intersport već ima četrdesetak prodajnih mjesta.

Intersport: neuhvatljiva lakoća štednje

Odškrinemo li riznicu u koju nas vuče službena web stranica, ili Intersport letak, lako ćemo biti preplavljeni, pa i zagušeni obiljem artikala. Premda su oni, na svu sreću, organizirani najpreglednije što je moguće, čak će i iskusnom kupcu ponekad biti potrebno truda i vremena da pronađe traženo. I premda će sve ovo od kupca iziskivati vrijeme (koje je danas često luksuz), najčešće će ta investicija i opravdati uloženo. Potpuno smo svjesni koliko je nakon toga teško očekivati da ograničenu monetu svog vremena poklonite i drugim trgovinama. Pa ipak… budući da u svako vrijeme najnižu cijenu ne garantira čak ni Intersport popusti će i drugih trgovina ponekad predstavljati sasvim valjanu alternativu. Zato se ipak nikako nemojte propustiti upoznati i s drugim trgovinama iz ove kategorije, kao što su Hervis, Decathlon.

REKLAME


REKLAME