Zara Katalog - trenutna akcija

Trenutačni Zara akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Zara

Pregled letka New In Kids trgovine Zara vrijedi od 01.05.2020

New In Kids

01.05. - 31.05.2020

Pregled letka New In Women trgovine Zara vrijedi od 01.05.2020

New In Women

01.05. - 31.05.2020

REKLAME
Pregled letka Tracksuits trgovine Zara vrijedi od 01.05.2020

Tracksuits

01.05. - 31.05.2020

Zara Katalog

Zara katalog

Djelujući kao danas već globalno prepoznatljiv brand i dio globalnog koncerna, Zara je izvrstan dokaz kako su za poslovni uspjeh ishitreni kompromis i predavanje stihiji nešto čemu se pod svaku cijenu treba oduprijeti. A koliko korporacija Inditex, u čijem sklopu posluje i Zara pažljivo brine o prepoznatljivosti svakog pojedinog brenda bez obzira na inače blistave poslovne rezultate, nema boljeg dokaza nego što je Zara katalog 2020 (s početkom važenja 01.05.2020 i trajanjem 01.05.2020 - 31.05.2020). Ovom se katalogu, prikladno nazvanom „New In Kids“ uvijek može direktno pristupiti ovdje, a osim već spomenute opće brošure, Zara katalog dolazi i u dodatnoj verziji pod nazivom „Dress time“, koje vodi naročitu pažnju o željama i interesima ženskih kupaca. Ne zanemarujući sadržaj, ali dopuštajući da zadnju i presudnu riječ u prezentaciji ponude ima stil, ovi će katalozi omogućiti svakom kupcu pažljivo upoznavanje s umijećem kreatora Zara kolekcija; naravno, za one kojima to nije dovoljno, preporučujemo kao savjetnika službenu web stranicu.

Zara web stranica

Tako, alkemijskim spojem elegancije i profesionalizma, službenoj web stranici (www.zara.com) naizgled bez grubih šavova i muke uspijeva pomiriti lijepo i korisno za svoje postojeće i potencijalne kupce. Pazeći da do svakog zainteresiranog dođe ama baš svaki bitan detalj Zara kolekcija modne odjeće, webmasterima ove stranice (kako njene globalne, tako i lokalne, hrvatske verzije) uspjelo je ovu virtualnu policu predstaviti na način koji možda daje prednost organizaciji i preglednosti, ali jednom kad vas uvuče u svoj svijet, osjećat ćete se prije kao na modnoj reviji ili usred listanja modnog časopisa, prije nego u trgovini.

Na stranici kojom nam se predstavlja Zara popusti nas mame odmah na očetku: „Sniženja“ se nude već pri samom otvaranju stranice. Odmah nakon toga, smjestila se „Nova kolekcija“ (podijeljena na odjeljke za žene, muškarce, djecu, trf  - za mlađe žene – a također je teško izbjeći ponudi cipela i torbi). No, tek posljednja sekcija, nazvana „New Life Stories“, najbolje dokazuje koliko se Zara trudi poručiti: mi nismo samo trgovina, mi smo avantura i način života. Bez sumnje nudeći svojim kupcima više sa malo novca, Zara ipak shvaća da su njen identitet čine njene priče: Quality Layers, Dance, Keep it Uptown, Neutral Necessities…samo su neki od naslova, od kojih svaki krije novu modnu avanturu i set ekskluzivnih odjevnih predmeta. Obući se skupo a proći jeftino čini se da je misija trgovine Zara; uz iskustvo koje ima Zara akcija nikad neće biti eufemizam za kompromis.

Naravno, tu su i sve druge važne informacija: interaktivna karta osigurava lako nalaženje poslovnica ma gdje god bili, dok je omogućena i veoma jednostavna pretplata na newsletter, kao i na službene letke. Moguće je kupiti i darovnu karticu, a svaki je kupac pozvan da se u slučaju potrebe ili nedoumice i preko e-maila obrati trgovini.

Kratka povijest kompanije Zara

Kao dio globalne Inditex grupe. Zara se (uz druge sestrinske brendove kao Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe) dugi niz godina dokazuje kao jedan od njenih najuspješnijih robnih marki, kako u svijetu, tako i na domaćem tržištu. Do danas je u Hrvatskoj otvoreno već 10 Zara poslovnica, a od 2016 omogućena je i kupnja online. Naročito se Zara diči svojom posljednjom, raskošnom poslovnicom otvorenom 2019. godine u rijeci, ističući da sličan tip prodajnog prostora postoji samo još u Dubaiju, Madridu i Istanbulu.

Do bezbolne uštede uz Zara trgovine

Uz Zara katalog sve će kategorije štovaoca mode – sigurni smo – doći na svoje; premda Zara pretendira na profinjen modni stil, ponuda za djecu ne zaostaje za onom za odrasle. Cijene su niske u svako doba, a znajući kako je u trgovinama Zara akcija često prije pravilo nego iznimka, odbijanje da se upoznamo s njenom ponudom lako će graničiti s pomanjkanjem dobrog ukusa. No, i uz sve rečeno, treba naglasiti: ni jedna trgovina nije svemoćna, a na polju mode cijene često i ne mogu biti jedini kriterij. Stoga, ako kojim slučajem Zara ipak ne nudi ono što tražite ili vam u poslovnicama Zara popusti neki put ne budu naklonjeni, pobrinite se upoznati i s ponudama drugih trgovina iz ove kategorije, poput Planet obuća, Deichmann.

 

REKLAME


REKLAME