REKLAME

PEPCO - katalog i letak Listopad

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 22.10.2020

Aktualni katalog

22.10. - 04.11.2020

Pregled letka Obavijest trgovine Pepco vrijedi od 27.04.2020

Obavijest

27.04. - 31.10.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 08.10.2020

Aktualni katalog

08.10. - 21.10.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 24.09.2020

Aktualni katalog

24.09. - 07.10.2020

REKLAME
Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 10.09.2020

Aktualni katalog

10.09. - 23.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 03.09.2020

Aktualni katalog

03.09. - 09.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 27.08.2020

Aktualni katalog

27.08. - 02.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pepco vrijedi od 13.08.2020

Aktualni katalog

13.08. - 26.08.2020

REKLAME

PEPCO katalog

Premda se lanac diskontnih trgovina Pepco svojom ponudom orijentira primarno na odjevne predmete (nudeći odjeću za cijelu obitelj), široki dodatni asortiman (a posebno izbor proizvoda za kućanstvo i dječjih igračaka) ipak ga svrstava u kategoriju Ostalo. Pepco svojim mušterijama nudi najbrži i najjednostavniji način za pristupačno odijevanja cijele obitelji, bez kompromisa što se tiče kvalitete odjevnih predmeta.

Pepco katalog dolazi nam kao Pepco letak (s početkom na 22.10.2020 i s velikodušnim rokom trajanja 22.10.2020 - 04.11.2020), i obuhvaća široku ponudu odjevnih predmeta atraktivno predstavljenih kako bi se najbolje uklopili u zahtjeve trenutne sezone i godišnjeg doba; primjerice, posljednji Pepco letak predstavlja niz kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će svakoj obitelji uljepšati ljetne praznike. Ovaj izbor koji nam donosi Pepco katalog doduše jest ograničeni isječak iz cjelokupne ponude, ali ipak osigurava da bar najatraktivnije ponude ne prođu nezapaženo.

Ipak, bez obzira na svoje bogatstvo i šarenilo, ovi Pepco katalozi ne pričaju cijelu priču: jedino Pepco webshop omogućit će potpun pregled i najobavješteniji mogući izbor. Pepco webshop omogućit će zainteresiranima za udobno i pristupačno odijevanje najbezbolniju moguću kupnju i najširi mogući odabir. Bez fizičkih ograničenja kojima nužno podliježe svaka fizička lokacija trgovine, webshop nema ta ograničenja: ovdje možete u miru, bez žurbe i pritiska razgledati cjelokupnu Pepco ponudu, i nakon potpune informiranosti donijeti konačnu odluku o kupnji. Ovakva se kupnja vrši putem dostave na kućnu adresu, pa je na najmanju mjeru sveden ljudski faktor i minimalizirana svaka šansa za neudobnost.

Već i letimični pregled Pepco ponude oduševljava bogatstvom izbora. Sistematično organiziran website - pepco.hr - predstavlja cjelokupni asortiman u nekoliko jasno razumljivih kategorija („Djeca“, „Odrasli“, „Za kuću“, „Igračke i obrazovanje“ i „Sezonski predmeti“). Svaka od ovih kategorija dodatno se grana, pa je tako sekcija za djecu dodatno segmentirana prema veličini, sekcija za odrasle je podijeljena na odjeljak donjeg rublja i modnih artikala,  sekcija za kuću sortirana je tematski po sobama za koje su artikli namijenjeni (kuhinja, kupaonica…) i analogno tome, tako da je praktički eliminirana opasnost da se u obilju proizvoda zagubi onaj koji bi vas mogao zanimati. Zato ne čudi da je upravo Pepco jedna od najpopularnijih trgovina odjevnim predmetima u Hrvatskoj.

Letkomat.hr, tj sekcija Aktualni katalog omogućit će vam da uvijek imate dostupan trenutni pregled najnovijih važećih promocija Pepco trgovine, a moguća je i pretplata (samo na Pepco sekciju ili čak na više njih paralelno) kako vam ne bi promakla ni jedna ponuda. Pobrinite se da iskoristite priliku dok ona traje, jer „PEPCO - katalog i letak Listopad“ ponude su ograničene u trajanju. Letkomat.hr se brine za vaše vrijeme i novac!

U slučaju da vam zatrebaju dodatne informacije, kao što su podaci o radnom vremenu, lokacijama pojedinih poslovnica, pretplati na newsletter, ili jednostavno poželite obaviti kupnju u Pepco webshopu, svakako posjetite već navedenu službenu web stranicu - pepco.hr. Ukoliko pak nikako ne možete pronaći ono što tražite ni u bogatom Pepco asortimanu, otvorena vam je i mogućnost pregledavanja ponude drugih trgovina, kao što su KiK, NKD, Tokić, Tupperware.

Kratka povijest trgovine Pepco

Trgovina prvi put otvara svoja vrata još 1999. godine, a naredno razdoblje karakterizira njen intenzivan razvoj i širenje, kako kvalitativno, tako i kvantitativno. Širi se asortiman proizvoda, a mreža poslovnica, tj. prodajnih centara, grana se po cijeloj Europi; stoga, nije čudno da je Pepco jedan od vodećih lanaca trgovina odjećom u Europi. U nekim segmentima, kao dječja odjeća ili dekorativni proizvodi,  Pepco je izbio čak na prvo mjesto. Danas ima više od 11.000 zaposlenika i više od 1200 trgovina u Europi, s tendencijom postojanog rasta. U Hrvatskoj prve Pepco trgovine otvorene su praktički jučer, 2017. godine; a zapanjujuće brz rast popularnosti dovoljno govori koliko je ovaj asortiman atraktivan domaćim kupcima.

REKLAME


REKLAME