PEVEC katalog - Akcija Rujan 2020

Trenutačni Pevec akcijski katalozi za ovaj tjedan. Ne propustite posebne ponude.

Aktualni akcijski katalozi Pevec

Pregled letka Katalog - Opremanje trgovine Pevec vrijedi od 03.09.2020

Katalog - Opremanje

03.09. - 29.09.2020

REKLAME
Pregled letka Katalog - Kad odrastem kupit ću sve! trgovine Pevec vrijedi od 30.07.2020

Katalog - Kad odrastem kupit ću sve!

30.07. - 01.09.2020

Pregled letka Katalog - Hladno, toplo, vruće... trgovine Pevec vrijedi od 30.07.2020

Katalog - Hladno, toplo, vruće...

30.07. - 01.09.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pevec vrijedi od 02.07.2020

Aktualni katalog

02.07. - 28.07.2020

Pregled letka Aktualni katalog trgovine Pevec vrijedi od 28.05.2020

Aktualni katalog

28.05. - 30.06.2020

REKLAME
Pregled letka Katalog - Vrijeme je za coolturu trgovine Pevec vrijedi od 28.05.2020

Katalog - Vrijeme je za coolturu

28.05. - 30.06.2020

Pregled letka Katalog - Alati i vrt trgovine Pevec vrijedi od 14.05.2020

Katalog - Alati i vrt

14.05. - 07.06.2020

PEVEC katalog

Pevec katalog novi

Otkako se pojavio na hrvatskom tržištu, lanac trgovina Pevec strelovito se izdvojio iz konkurencije u kategoriji proizvoda Dom i vrt (što je kategorija u kojoj Pevec trgovinu možete naći i na ovoj stranici (letkomat.hr). Iz vrlo često nesmiljene, bespoštedne konkurencije Pevec se uspio izdvojiti između ostalog trajnim i pouzdanim kontaktima s domaćim i stranim dobavljačima. Zbog često nenadmašnog omjera raspona ponude, cijene i kvalitete, ne čudi da u Hrvatskoj ima veliku popularnost i da je mnogim kupcima opetovano upravo Pevec prvi izbor u potrazi za potrepštinama za opremanje kuće i vrtlarskim alatima i pomagalima. Povrh ovih osnovnih kategorija, kupcima se nude i kućanski uređaji, elektronika, zatim sekcija keramike i sanitarija, željeznarija, pribor i alat za građevinu, i tako dalje. Ipak, bez obzira na širinu ponude, uređenje doma i vrta još je uvijek prva asocijacija kupaca kad čuju ime Pevec, a ova trgovina često prvi izbor i pomagač u uređenju vlastitog prostora.

Pored bogatstva svog asortimana i ljubaznosti svog vrhunski obučenog osoblja, Pevec nalazi i dodatne, sasvim konkretne načine približavanja kupcima. Pevec akcija tako, pod maštovitim nazivom „Pevecovih 7“, svakog tjedna, kao kratki i šareni Pevec katalog (letak), nalazi nenametljiv način da informira kupce o sedam proizvoda koji su u  tom trenutku (toga tjedna) na ponudi po sniženoj cijeni.. Kroz program „Klub vjernosti“, Pevec također pruža i posebne pogodnosti osobito vjernim kupcima (dodatna sniženja povrh onih što je nude standardni Pevec katalozi, niže cijene kave i pića u Pevec poslovnicama, usluge dostave, i slično). Kupci koji uvijek traže za sebe više i bolje nikako ne bi smjeli propustiti ni ostatak Pevec akcija, kao što su „Utorak, dan za mene“ ili „Super ponuda hrane i pića“.

Pevec katalozi dolaze u dva oblika: standardni Pevec katalog, i posebna verzija koja nudi dodatna, sezonska sniženja i prilike (npr. Pevec katalog ljeto u kojem ćete naći pregršt Pevec akcija za pomoć pri osmišljavanju ljetnog provoda). Tu je, naravno i standardni Pevec katalog 2020, s početkom trajanja od 03.09.2020 i rokom od 03.09.2020 - 29.09.2020, nakon čega vas čeka opet novo izdanje!

U slučaju da su vam potrebni ažurni podaci o radnom vremenu ili popisu poslovnica, takve su informacije lako dostupne na službenoj web stranici na adresi www.pevec.hr. Stranica je pregledno organizirana i na jednom mjestu nudi sve dostupne prilike i pogodnosti, a ako vam se učini da ste nešto propustili – ova stranica, "Katalog - Uživati, ali kako? Uz dobru ponudu je lako." za vas je pregledno organizirala aktualne Pevec kataloge i letke, i konstantno se brine za praćenje najnovijih Pevec ponuda.

Ako ste možda propustili Pevec ponudu koja vam se učinila upečatljivom – pretplatite se, i nikada vam više neće promaknuti ni jedna slična prilika. Naša "PEVEC katalog - Akcija Rujan 2020" vam donosi velike popuste, stoga kako ništa ne biste propustili ni prepustili slučaju, pregledajte već sada najnoviju ponudu. U slučaju da vam i nakon svih Pevec prilika promakne artikl ili kategorija koju tražite, sigurno ćete cijeniti ponude sličnih trgovina kao što su Bauhaus, Lesnina, Smit Commerce.

Kratka povijest kompanije Pevec

Pevec se vrlo rano pojavio i gotovo trenutno etablirao na hrvatskom tržištu – još od svog osnivanja 1990. godine. Dok se većina trgovačkih lanaca fokusirala na ponudu prehrambenih proizvoda, Pevec je odabrao možda riskantniji put, ali se upravo hrabrošću toga odabira i uspio izdvojiti u moru sličnih i u nemilosrdnoj tržišnoj utakmici. Djelatnost se neprestano proširuje i grana, pa je u poslovnicama i centrima Pevec moguće danas naći više od desetak tisuća različitih artikala.

Po vlastitim riječima, Pevec nije samo obična kompanija, nije tek puki lanac trgovina neprehrambenom robom; iz konkurencije ga izdvaja i sklonost društveno odgovornom poslovanju.

REKLAME


REKLAME