Crni Petak polako ali sigurno kuca na vrata. Ovaj šoping blagdan pada na zadnji petak u studenom, te se ove godine održava 27. Studenog. Već smo prije pričali kako je nastao Crni Petak i zašto je toliko popularan među potrošačima, pa se nećemo previše zadržavati na toj temi. U ovom članku ćemo proći kroz ovogodišnju akcijsku ponudu koju trgovački lanci nude tijekom Crnog Petka. 

Na temelju statistike iz 2018. možemo vidjeti da su određene kategorije proizvoda najprodavanije tijekom Crnog Petka. Tako na primjer možemo vidjeti da kupci najčešće kupuju tehnologiju u koju spadaju najnovija računala, pametni telefoni i gadgeti koje krase ogromne cijene u slobodnoj prodaji. Naime, odmah nakon Crnog Petka dolazi i Cyber Ponedjeljak gdje, ako niste uspjeli kupiti željene uređaje, možete ponovno pokušati. Iza tehnologije se nalaze modni i zdravstveni proizvodi, sportska oprema, proizvodi za uređenje doma i okućnice poput namještaja i alata, te sve ostalo. 

Ponuda trgovačkih lanaca za vrijeme Crnog Petka u Hrvatskoj – Što se nudi?

Jedna od najprodavanijih kategorija proizvoda su proizvodi za uređenje doma i vrta. Ove godine su najveći trgovački lanci omogućili vjernim kupcima akcijske ponude namještaja tijekom Crnog Petka 2020. Ako već neko vrijeme planirate nadograditi dnevni boravak, ili uložiti u nove kuhinjske elemente, sad je pravo vrijeme. 

Nakon pomnog analiziranja ponude za Crni Petak 2020. možemo predstaviti nekolicinu trgovačkih lanaca koji nude izdašne popuste namještaja i ostalih proizvoda za uređenje doma i okućnice: 

Već duže vrijeme želite vašu staru sofu zamijeniti s novom i modernijom, ali cijene su jednostavno previsoke? Sada je pravo vrijeme. Većina trgovačkih lanaca nudi ogromne popuste na namještaj u vrijeme oko Crnog Petka. 

Pogledajmo zajedno neke od super ponuda koje možemo očekivati ove godine. Planirajte kupnju na vrijeme jer je Crni Petak poznat po velikim gužvama i doslovno ‘grabljenju’ proizvoda. Važno je napomenuti da ove godine radi COVID-19 pandemije i epidemioloških mjera, očekuje se izrazito velik udio kupnje putem interneta. Trgovački lanci omogućuju internet kupovinu, te dostavu diljem cijele Hrvatske. Naručite željeni proizvod prije Crnog Petka po atraktivnim cijenama. 

Atraktivne ponude namještaja koje ne smijete propustiti!

Harvey Norman je spojio 9. rođendan poslovanja tvrtke u Hrvatskoj s Crnim Petkom što je rezultiralo u ogromnim popustima na određeni namještaj. Ponude traju sve do kraja godine, ili do isteka zaliha. Ako kupujete namještaj za dnevni boravak poput kutne garniture, očekujte izdašan popust od 40% na sve popuste iz te kategorije proizvoda. Ako se pak odlučite za kupnju trosjeda ili sofa koji su trenutno na zalihi, očekujte popuste do 70%! 

Vaš krevet je postao neudoban, te tražite udobniji madrac ili nadmadrac? Pogledajte što nudi JYSK za vrijeme Crnog Petka. Naime, JYSK nudi popust od 60% na sve madrace i nadmadrace. Kvalitetan san je iznimno važan kako bi tijelo optimalno funkcioniralo, tako da je ovo prava prilika za poboljšanje kvalitete života. 

Ukoliko ste obožavatelj prostrane kutne garniture, provjerite aktualnu ponudu Lesnine koja je isto tako spojila 13. rođendan s Crnim Petkom. Ako kupujete namještaj za dnevni boravak ili kuhinjske elemente, Lesnina je svakako prvi izbor. Po veoma promotivnim cijenama u Lesnini možete kupiti kompletne kuhinje opremljene s modernim kuhinjskim uređajima brenda Beko. 

Crni Petak 2020. je odlična prilika za kupnju namještaja i ostalih proizvoda za uređenje doma i okućnice

Mnogi misle da je Crni Petak specifično namijenjen za popuste na tehnološke uređaje, međutim to nije slučaj. Ove godine u Hrvatskoj za vrijeme Crnog Petka očekujte izdašne popuste namješta i ostalih proizvoda za dom i vrt. Ne zaboravite pratiti ponudu na Letkomatu, te ‘uloviti’ atraktivne ponude.

Ekstra popusti za vrijeme Crnog Petka – Koji trgovački lanci najavljuju najveće popuste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation