Crni Petak dolazi na vaša vrata. Pripremite se za ovogodišnji Crni Petak uz Elipso i izdašne popuste na najnoviju tehnologiju i gadgete. Zanimljivo je da Crni Petak ove godine pada na 27. Studeni, ali većina trgovačkih lanaca nudi atraktivne ponude od početka Studenog. 

Elipso Black Friday 2020’ ponuda već danas nudi trendi proizvode po akcijskim cijenama poput električnih romobila, pametnih televizora, WiFi aparata za kavu i slično. 

Elipso je trgovački lanac koji se fokusira na ponudu visokokvalitetnih tehnoloških uređaja koji su trenutno aktualnih. Tako je Elipso prošle godine za vrijeme Crnog Petka nudio zanimljivu ponudu pametnih telefona, bluetooth slušalica i laptopa za posao i multimediju. Ove godine možemo očekivati nešto drugačiji Crni Petak s manje gužve, redova i naguravanja. 

COVID-19 je sa sobom donio mnogo restriktivnih mjera koje će se odraziti na ovogodišnji Crni Petak. Međutim, ne brinite se, popusti i akcijska ponuda su i dalje s nama. Na Letkomatu možete pronaći sve aktualne i akcijske ponude za vrijeme Crnog Petka na jednom mjestu. Planirajte kupnju već danas i naručite željene proizvode iz udobnosti vašeg doma. 

Što i kako kupovati tokom ‘Elipso Crni Petak 2020.’ ponude?

Javlja se pitanje što se isplati kupovati tijekom Crnog Petka i kako osigurati željeni proizvod na vrijeme. Naime, Elipso je od početka Studenog zakoračio u Crni Petak, te se već danas mogu naći atraktivni tehnološki proizvodi po akcijskim cijenama. 

Vjerojatno najlakši način za obavljanje kupnje je pretraga željenih proizvoda putem Elipso kataloga, te naručivanje direktno preko Elipso webshopa. Tako ne samo da izbjegavate gužve, već izbjegavati i rizik izlaganju COVID-19. 

Što se tiče ovogodišnje ponude, izdvojili bismo sljedeće proizvode na koje svakako obratite pozornost:

LED televizori

Široka ponuda LED televizora nove generacije. Kao što znate, Hrvatska je ušla u novo razdoblje DVB-T2 signala za koji je potreban novi prijamnik kako biste mogli uloviti standardne programa. Najnoviji televizori u sebi imaju ugrađeni DVB-T2 prijemnik, tako da nećete imati nikakve probleme oko prelaska na novi signal s televizorima nove generacije. Već za 2.399 kuna možete kupiti LED TV dijagonalne širine 109 cm. 

Električni romobili 

Električni romobili su danas svakodnevna pojava, što zbog svoje praktičnosti, što zbog trenda. Ako ste ekološki osviješteni i tražite novo gradsko prijevozno sredstvo, u Elipsu možete naći zanimljivu ponudu električnih romobila koja vrijedi do isteka zaliha. 

Bluetooth slušalice

Ljubitelj ste glazbe i nikako ne možete smislite nepraktičnost kabela? Elipso nudi izdašnu ponudu bluetooth slušalica od kojih bismo izdvojili Huawei FreeBuds 3 za samo 799 kn. 

Planirajte svoju kupnju već danas uz Letkomat i nedozvolite atraktivnu Elipso Black Friday ponudu da prođe pokraj vas.

Elipso priprema ekstra popuste za vrijeme Crnog Petka 2020. – Što možete očekivati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation