Posjetitelji trgovine Lesnina od početka su u prednosti i nemaju potrebe nadati se neočekivanim senzacijama: naprotiv, svojom dinamičnom poslovnom praksom i ljubaznim osobljem ova je trgovina namještaja i kućnog dekora uspjela popuste i iznenađenja učiniti standardom. I premda ovo nije mjesto za davanje direktnih preporuka, dugogodišnje iskustvo širine i atraktivnosti asortimana ove trgovine ipak nas ovlašćuje preporučiti vam da na Lesninu svakako računate i na ovogodišnji Black Friday. Stoga smo ove godine upravo Lesnina Black Friday ponudu odlučili izdvojiti i posvetiti joj pažnju koju nedvojbeno zaslužuje.

1. Prisjetimo se prošlogodišnje ponude
2. Black Friday 2019 u Lesnini
3. Za one koji žele znati više

Prisjetimo se prošlogodišnje ponude

Uvijek originalna i drugačija od drugih, i sam naziv Crni petak Lesnina boji u vlastite, razigrane boje: da „Mrak petak“ naprosto zvuči lepršavo i cool, priznat će lako i mladi i stari. A kako ne bi sve ostalo samo na zvučnim parolama i promotivnom šarenilu, pobrinulo se marljivo Lesnina osoblje. Tako je Lesnina Black Friday 2018 obogatila popustima (u svim prodajnim centrima, ali i u web shopu!) koji su u slučaju nekih artikala poput zidnog dekora dosezali i do 70%, Na taj je način Lesnina omogućila da se na Black Friday Hrvatska bar na tren osjeti dijelom globalnog sela; približivši nas svojim „Mrak Petkom“ vrtoglavim razinama koje smo do sad mogli vidjeti samo na zapadu. Predstavljajući kupcima širok izbor proizvoda s većim ili manjim, ali uvijek atraktivnim sniženjima, Lesnina je Crni petak 2018 zaista shvatila ozbiljno i dokazala koliko stoji iza svoje reputacije i ugleda kod kupaca.

Tako se prošle godine zidni sat, po redovnoj cijeni od 79,90kn mogao dobiti za samo 29,99kn! Popusti na čaše i dozatore sapuna također su se kretali oko 50%, dok se set vrhunskog pribora za jelo umjesto za prijašnjih 500 mogao dobiti za svega 299 kuna! Lesnina Black Friday popusti 2018 nisu zaobišli ni vrednije artikle: cijene primamljivih ručno tkanih tepiha, čije cijene obično premašuju tisuću kuna, oborene su za čak 25%!

Black Friday 2019 u Lesnini

Prema iskustvima prethodnih godina, garantiramo da Lesnina ni ove godine neće iznevjeriti ponudom atraktivnih popusta. Kad se na ovogodišnji Crni petak Zagreb i ostali hrvatski gradovi zacrne od mnoštva kupaca i zašarene konkurencijom raznovrsnih ponuda, za kupce to može značti samo dobre stvari. Uostalom, podaci su jasni: popusti su i kod nas svake godine sve izdašniji, a upravo će na artiklima veće vrijednosti uštede najviše značiti i najviše se osjetiti! I premda nije jedina, upravo je Lesnina, sa svojom širokom ponudom namještaja i kućnog dekora nerijetko velike vrijednosti ujedno i prilika za najveće uštede. Jer: potrošiti više znači znatnije i uštedjeti!

Kao nezaobilazna prilika za predblagdanski šoping, i Lesnina Crni Petak 2019 učinit će svojom čarolijom i donedavno posve nedostupne artikle dostižnima mnogim kupcima.

Za one koji su spremni potrošiti više, ovo bi mogla biti sjajna prilika za temeljito preuređenje stana (jer Lesnina nudi potpuno uređenje prostorija – od dnevnog boravka, preko blagovaonica do spavaće sobe). Naravno, i ovdje granice postavlja tek mašta: namještaj je uvijek dostupan i u pojedinačnim komadima, već prema potrebama i mogućnostima kupaca.

Odavno je poznato – za blagdane se najbolje jede! Zato će Black Friday Lesnina ove godine sigurno mnoge učiniti vlasnicima novih, stilskih i funkcionalnih kuhinja i kuhinjskog pribora; kao predmeti trajne vrijednosti, kuhinjski namještaj i dodaci naprosto ne mogu zastarjeti.

Mnoge će spavaće sobe sigurno zasjati Lesnina pokrivačima i jastucima, a zidovi decentnim i stilskim kućnim dekorom. Kuhinjski pribor uvijek je relevantan izbor, posebno za blagdanske poklone. Dugo nakon što prođe Crni Petak 2019, domovi diljem Hrvatske ovaj će dan slaviti novom Lesnina kućnom rasvjetom, a mnogi će ljubitelj uređenja vrta i vrtnih druženja nesumnjivo doći na svoje ponudom garnitura za vrt i opreme za roštilj.

Za one koji žele znati više

U slučaju da ni u ovogodišnjoj ponudi Black Friday popusta ne nađete nešto za sebe, uvijek vas čeka Lesnina katalog; uostalom, ova brošura kroz cijelu godinu predstavlja atraktivne ponude i akcije, pa nije naodmet zaviriti u nju u svako doba, bez obzira bio to Crni petak ili neki sasvim običan dan. A za one još zahtjevnije koji za sebe uvijek traže nešto više, naša sekcija „Dom i Vrt“ (letkomat.hr) donosi ponude i drugih trgovina iz iste kategorije, kao što su Pevec, Bauhaus i Smit Commerce.

U fokusu: Lesnina Black Friday 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation